Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPCS3 Geliştiricileri Playstation 4 Emülatörü Üzerinde Çalışıyor

 
 
PC platformu üzerinde PS3 oyunlarını oynamamızı sağlayan RPCS3 emülatörünün geliştiricileri Nekotekina, kd-11 ve DH, şu anda yeni bir Playstation 4 emülatörü üzerinde çalışıyor. En iyi emülatör programı arasında yer alan RPCS3 birçok oyuncu tarafından kullanılıyor ve PS oyunları buradan oynanabiliyor. Yeni bir hamleyle bu ekip PS4 oyunlarını oynatmak için uğraşıyor.
 
Şu anda birçok emülatör bulunuyor
 
 
 
Geliştirilme aşamasında olan PS4 emülatörü şu anda çok erken aşamada bulunuyor. İçerisinde bulunduğumuz noktada ekip henüz herhangi bir PS4 oyununu oynatamadı. Yine de RPCS3'ün arkasındaki geliştiricilerden gelecek olan bu yeni programdan beklentiler yüksek olabilir.
 
Şu anda PC için en gelişmiş Playstation 4 emülatörü Spine programı olarak karşımıza çıkıyor. Ocak ayında bu program ile beraber çalışan 125'in üzerinde PS4 oyunu bulunuyor. Spine dışında Kyty, fpPS4 ve GPCS4 gibi PS4 emülatörleri yer alıyor. Bu emülatörler Spine kadar iyi deneyim vermiyor.
 
Şu anda PS4 emülatörü hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Ek olarak ekibin bu aşamadan sonra RPCS3 emülatörüne yeni güncellemeler getirip getirmeyeceği bilinmiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Crytek'in Geliştirdiği Far Cry Oyununun Kaynak Kodları Sızdırıldı Neptunia: Sisters VS Sisters Xbox Series, Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

5.7.2023 07:57:57

0
PS3 mimarisi çok karmaşıktı diye biliyorum. PS4 emülatörü o denli zaman almayabilir. RPCS3 fena değil bu arada Gran Turismo 5 falan oynatıyor.

Babblebabble

4.7.2023 08:51:23

0
PS10 çıktığında 2 oyun 60 fps, 5 tanesi de deneme aşamasında olacak halde hazır olur herhalde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız