Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout Dizisinin İlk Bölümü için Tarih Verildi

 
 
Amazon Prime Video iş birliği kapsamında geliştirilen Fallout dizisinin yayın tarihi belli oldu. Resmi 'Fallout on Prime' hesabından atılan bir Twitter gönderisinde ilk bölümün yayınlanacağı tarihi doğrulayan kısa bir video yer aldı.
 
Twitter gönderisinde yayın tarihi ortaya çıktı
 
 
 
Resmi hesaptan yayınlanan videoda "Holotape found: 101_The_End" (Holotape bulundu: 101_Son) gibi çeşitli mesajlar gösteren bir bilgisayar terminali gösterildi. Bu içerikten hareketle The End başlıklı ilk bölümün 12 Nisan 2024'te yayınlanacağını ima edildi. Bethesda ve Amazon, Ağustos ayında Fallout dizisinin 2024 yılında yayınlanacağını ve Los Angeles'ta geçeceğini doğrulamıştı.
 
Gamescom etkinliği sırasında gösterilen ancak herkese açık bir şekilde paylaşılmayan bir tanıtım fragmanında yürüyen Brotherhood of Steel askerleri bir kasabada çatışma içerisine giriyor ve burada kadın bir karakter de yer alıyordu. Amazon Prime Video platformunda yayınlanacak olan Fallout dizisinin yapımcılığını Westworld'ün arkasındaki yapım şirketi Kilter Films üstleniyor.
 
Fallout ilk olarak 1997'de piyasaya sürüldü ve serinin en son oyunu 2018 yılında çevrimiçi çok oyunculu yapım Fallout 76 oldu. Oyunun 14. sezonu Fight for Freedom ise geçtiğimiz Salı günü yayınlandı. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle fallout dizisi fallout westworld yapımcıları westworld jonathan nolan lisa joy ne zaman konusu yayın tarihi
Capcom'u Hackleyen Grup Uluslararası Bir Operasyonla Çökertildi Çevrimiçi Mücadelenin Yeni Yüzü: THE FINALS Açık Betası Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız