Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon Prime'a Özel Fallout Dizisi için İlk Fragman Yayınlandı!

 
 
War never changes felsefesiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Fallout dizisi için ilk fragman yayınlandı. 2 buçuk dakikalık fragman içerisinde dizinin temel yapısı, karakterler, ortamlar ve daha fazlası gösteriliyor.
 
Fallout serisi Amazon ile diziye uyarlanıyor 
 
 
 
Fallout'un canlı aksiyon uyarlamasının ilk tanıtım fragmanı şu anda yayınlanmış durumda. Tehlikeli kıyamet sonrası çorak toprakları keşfetmek için adım atan karakterimiz burada büyük bir hayatta kalma mücadelesine atılıyor. 
 
Dizide Walton Goggins / bir hortlak, Aaron Moten / Maximus, Kyle MacLachlan (Twin Peaks) ve Zach Cherry (Severance) gibi tanıdık isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosunun dışında Westworld'den Jonathan Nolan ve Lisa Joy, Bethesda'nın patronu Todd Howard gibi yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.
 
Fallout resmi olarak 2020'de duyuruldu ancak Amazon geçen yıla kadar herhangi bir detay vermedi. Bu haftanın başlarında Amazon dizinin ilk görüntülerini ortaya çıkardı. Fallout dizisi 12 Nisan'da Prime Video'da yayınlanmaya başlayacak ve 2018'deki çevrimiçi oyun Fallout 76'dan (ya da sadece tek oyunculu oyunları sayarsanız 2015'teki Fallout 4'ten) bu yana ilk büyük yeni Fallout hikayesini bizlere sunacak.
 
Öte yandan Bethesda, bilim kurgu temalı açık dünya uzay rol yapma oyunu Starfield da dahil olmak üzere başka evrenler üzerinde çalışıyor.
 
İşte ilk fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Theverge fallout dizisi fallout westworld yapımcıları westworld jonathan nolan lisa joy ne zaman konusu yayın tarihi
Flintlock: The Siege of Dawn Çıkış Tarihi Açıklandı Epic Games Bu Hafta 82 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor

BSC Misafiri

3.12.2023 11:32:59

0
NCK: Uyum sağlamalısın diyen karakter acaba yamyamlık mı yapacak dizide? Alman Kurdu da yanında, yumuluyor dev hamamböceğine, sonra el. Mutant Ayı görünce kimin aklına Metro Exodus geldi? Gözüne çatal saplanmış hamile ablamız manyak görünüyor. Dünyası çok güzel görünüyor, her bölümde aksiyon, çatışma, dozunda da verilirse, draması, karakter gelişimi ki bu kıyamet sonrası Fallout dünyasına ilk adımlarını atan genç bir kadın karakteri merkez alıyor dizi, zevkle izlenir her bölüm. Bu diziyi izledikten sonra eminim istemeye istemey tekrar Fallout 4 yükleyip oynamaya kalkacağım, kendimi tutamayıp. Hello Tomorrow! dizisini de merak ediyorum, Boys da gelmiş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız