Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout Dizisinin İlk Bölümü Twitch'te İzlenebilecek

 
 
Amazon işbirliği tarafından izleyenlere sunulacak olan Fallout dizisi için geri sayım başladı. Amazon Prime Video hizmeti kapsamında yayınlanacak yeni dizinin ilk bölümü hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Açıklanan detaylara göre hayranlar ilk bölümü Shroud, BrookAB ve TheOnlyRyann gibi çeşitli yayıncılar aracılığıyla Twitch'te izleyebilecek.
 
Fallout dizisi için beklentiler yüksek
 
 
 
Başrollerinde Ella Purnell, Walton Goggins ve Aaron Moten'in yer aldığı dizinin yapımcılığını HBO tarafından izleyenlere sunulan Westworld dizisinin arkasındaki yapım şirketi Kilter Films üstleniyor. Kıyametten 200 yıl sonrasını konu alan dizide oyunda yer alan ikonik ortamlar, karakterler ve daha fazlası bulunuyor. Dizinin ilk bölümü ise 11 Nisan tarihinde geliyor.
 
Öte yandan Amazon yakın zamanda Prime Gaming üyeliği kapsamında Nisan ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı. Eğer Prime aboneliğiniz varsa bu oyunlara ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Aboneler Nisan ayında Fallout 76 da dahil olmak üzere 12 farklı oyunu indirebiliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle fallout dizisi fallout westworld yapımcıları westworld jonathan nolan lisa joy ne zaman konusu yayın tarihi
Starfield İçin DLC Boyutunda Fan Yapımı Mod Yayınlandı Forza Motorsport'un Yeni Güncellemesi Oyunun Boyutunu Azaltıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız