Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA'nın Yerini Alacak EA Sports FC 24 için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

 
 
EA tarafından oyunculara sunulacak olan spor - futbol oyunu EA Sports FC 24, FIFA'nın yerini alacak serinin başlangıcını temsil ediyor. Bu doğrultuda oyuncular oyun hakkında yeni detaylar elde etmek istiyor ve şu anda ortaya çıkan birçok sızıntı oyun hakkında bilgileri bizlere aktarıyor. 
 
EA Sports FC 24 için yeni detaylar ortaya çıktı
 
 
 
Öncelik EA Sports FC 24 ile kapak görselinin / yıldızının değişeceğini söyleyebiliriz. Ortaya çıkan sızıntıya göre Kylian Mbappe'ye veda ediyor onun yerine Erling Haaland geliyor. Popüler sızıntılarla ön plana çıkan billbil-kun tarafından ortaya çıkarılan bu bilgiler haricinde oyunun sürümleri hakkında da bilgi sahibi oluyoruz. Bu sürümlere bakacak olursak;
 
- EA Sports FC 24 – Standart Sürüm – PS4 / Xbox One: 59,99 Dolar
- EA Sports FC 24 – Standart Sürüm – PS5 / Xbox Series X|S: 69,99 Dolar
- EA Sports FC 24 – Ultimate Edition – Dijital Cross-Gen: 109,99 Dolar
 
- EA Sports FC 24 – Standart Sürüm – PC: 69,99 Dolar
- EA Sports FC 24 – Ultimate Edition – PC: 99,99 Dolar
 
Sızıntıya göre EA Sports FC 24, 13 Temmuz'da resmi olarak tanıtılacak, 29 Eylül'de ise PC ve konsollar için piyasaya sürülecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
PlayStation PC Tarafından Yayınlanacak Helldivers 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı NBA 2K24'ün Çıkış Tarihi, Kapak Yıldızı ve Steam Fiyatı Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.7.2023 19:33:55

0
fc24 ne ya fc1 fc1 !!! 2024 lisansin yoksa 24 ismi koyamassin arkadas kimi kandiriyorsunuz. sirf her yil ayni oyunu satmak icin sonuna numara koymuslar. yemezler arkadas ya oyunu bedava yapin sezon satin. ya her yil oyun satmayin artik kadro lisansiniz yok!!!! her yil ne satacaksiniz?

memomix

10.7.2023 13:19:56

0
Oynama diyorsun da oynayacak başka futbol oyunu mu var? Tekel olunca oyun tabi ki deli gibi satar. Momentum ile ilgili çok ciddi sıkıntı ve sahtekarlık var, yapay zeka başta olmak üzere momentum ve defans sisteminde köklü değişiklik yapması lazım. Çok hak yeniyor oyunda. Eğer para karşılığında bir hizmet sunuyorsanız bunu adam gibi yapmak talepleri de dikkate almak şart! Bak Call of Duty Warzone'a; Adamlar 2 sezon önce köklü bir değişiklik yaparak bütün kullanıcıları memnun etmeyi başardı. Bu firmaya bak? Dikkate bile almıyor. Zaten elinde Fifa'dan başka demirbaş da kalmadı. İnşallah bu da yıkılır da yerin dibine girerler.

BSC Misafiri

9.7.2023 17:35:38

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri FUT bölümünde bize yaptırdığı ve çileden çıkardığı hak yeme ve sahtekarlığını düzeltsin önce bu firma.
e oynama. yani bu adi heriflere para kazandırmamalı ama deli gibi satıyor oyun ülkemiz de dahil !

BSC Misafiri

8.7.2023 12:21:13

0
FUT bölümünde bize yaptırdığı ve çileden çıkardığı hak yeme ve sahtekarlığını düzeltsin önce bu firma.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız