Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation PC Tarafından Yayınlanacak Helldivers 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment'ın geliştiriciliğini Arrowhead Game Studios'un üstlendiği üçüncü şahıs co-op nişancı oyunu Helldivers II için yeni ekran görüntülerinin yanı sıra iş birliği modunu tanıtan  yeni fragman yayınlandı. Fragman ayrıca savaş sistemine de yer veriyor.
 
Zorlu bir deneyim sunmayı hedefliyor
 
 
 
Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen devam oyunu üçüncü şahıs nişancı deneyimini bizlere aktarmayı hedefliyor. Düşman bir galakside özgürlük için savaşan Helldivers ekibine katılacağımız oyunu çevrimiçi eşli oyun moduyla beraber oynayabiliyor ve aksiyon anlarına tanıklık edebiliyoruz. En fazla dört arkadaşımızla beraber yer aldığımız oyunda takım kurarak tehdit edenleri ortadan kaldırabiliyoruz.
 
Helldivers 2 temelde eşli oyun sistemi üzerine inşa edildi ve takım tabanlı bir deneyimi bizlere sunmayı istiyor. Ekipler burada teçhizatlar üzerine sinerji oluşturabiliyor, her görev için yaklaşımlarını seçebiliyor ve görevleri beraber tamamlayabiliyor. Oyunda zorlu bir yapı bizlere aktarılıyor ve zorluğun maksimum seviyede olması için de dost ateşi her zaman açık bir şekilde karşımıza geliyor.
 
Helldivers II, bu yıl içerisinde PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için çıkmaya hazırlanıyor.
 
Yeni ekran görüntüleri 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Co-op ve savaş tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shooter PS4 PS3 PS Vita Arrow Head Studios Sony Konsola Özel Oyun
Sniper Elite 5 için Kraken Awakes Adlı DLC Yayınlandı FIFA'nın Yerini Alacak EA Sports FC 24 için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Helldivers ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız