Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular simülasyon oyunu Kerbal Space Program'ı ve strateji oyunu Shadow Tactics - Aiko's Choice'u kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 12 Ocak Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Kerbal Space Program 
 
 
 
Kerbal Space Program'da Kerbal adı verilen bir uzaylı ırkını yönetiyoruz. Oyunda çeşitli parçalarla gerçekçi aerodinamik ve yörüngesel fizik kurallarına dayanarak uçan - tamamen işlevsel uzay araçları inşa ediyoruz. Oyun içerisinde birçok mod bulunuyor. Bu modlar arasında Kariyer Modu, Bilim Modu ve Sandbox Modu yer alıyor.
 
 
Shadow Tactics - Aiko's Choice 
 
 
 
Aiko's Choice, gizlilik ve taktik öğelerini harmanlayan Shadow Tactics'e gelen bağımsız bir eklenti paketi olarak karşımıza çıkıyor. Edo dönemi Japonya'sında geçen oyunda, geçmişinin hayaletlerini avlamak üzere yola koyulan yetenekli ninja Aiko ve çeşitli suikastçılardan oluşan yoldaşların kontrolünü elimize alıyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
The Day Before Resmi PC Sistem Gereksinimleri Güncellendi World War Z: Aftermath Ocak Ayı Sonunda Yeni Nesil Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız