Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World War Z: Aftermath Ocak Ayı Sonunda Yeni Nesil Konsollara Geliyor

 
 
Saber Interactive tarafından geliştirilen ve 2021 yılı içerisinde yayınlanan zombi temalı hayatta kalma aksiyon macera oyunu World War Z: Aftermath yeni nesil konsollara geliyor. PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için 24 Ocak'ta yayınlanacak olan bu sürüm ek içerikleri de bünyesinde barındıracak.
 
Yeni sürüm, PS5, Xbox Series X/S ve PC'ye özel yeni bir modla beraber yayınlanacak 
 
 
 
Zombi temalı hayatta kalma co-op yapım World War Z: Aftermath'e PS4 ve Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar ücretsiz olarak yeni nesil konsol sürümüne yükseltme alacak. Oyuncular yeni nesil sürüm ile beraber oyunu 60 FPS / 4K çözünürlükte oynayabilecek.
 
Yeni nesil sürümde Horde Mode XL modu yer alacak. Oyunun standart Horde Mode'uyla aynı kurallara sahip olacak olan bu mod içerisinde 1.000'den fazla zombi yer alacak. Ayrıca bu zombiler arasında patlayan zombi türleri de bulunacak.
 
Nintendo Switch hariç tüm platformlardaki World War Z: Aftermath ve World War Z oyuncuları 24 Ocak'ta yeni silahlar ve yenilenmiş silah ilerleme sistemini bünyesinde barındıran ücretsiz bir güncelleme alacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera zombi focus home saber pc xbox ps
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı Bungie, Sony ile Birden Fazla Duyurulmamış Proje Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World War Z: Aftermath ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız