Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Efsane Metal Gear Serisi 60 Milyon Satış Sayısına Ulaştı

 
 
Konami tarafından oyunculara sunulan efsanevi seri Metal Gear yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Serinin ilk oyunu Temmuz 1987'de piyasaya sürüldü ve o zamandan bu yana 60 milyondan fazla sattı  Konami ek olarak eFootball'un (resmi adıyla Pro Evolution Soccer), 1995'ten bu yana 700 milyon kopya sattığını bildirdi.
 
Metal Gear serisi oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Metal Gear serisi yedi nesil ev konsoluyla beraber oyuncuların evlerine misafir oldu. On yedi oyunla beraber karşımıza çıkan seri tüm zamanların en büyük oyun serilerinden biri. Seri, 2018'de Metal Gear Survive'ın piyasaya sürülmesiyle beraber bir süre ara verdi ancak serinin en popüler oyunlarından biri olan Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeniden yapım sürümü şu anda geliştirilme aşamasında.
 
Hayranlar Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake sürümünü dört gözle bekliyor ve tekrardan üst düzey grafiklerle ve oynanış dinamikleriyle seriye adım atmak istiyor. Hikaye anlatımından unutulmaz karakterlere ve oradan da dikkat çeken oynanış içeriğine kadar Metal Gear serisi birçok oyuncu tarafından seviliyor ve takdir görüyor. 
 
Her ne kadar genel bütünlüğe baktığımız zaman sevilen oyunları içerse de seri MGS V: The Phantom Pain'in çıkışının ardından 2015 yılından sonra işler kötüye gitmeye başladı. Metal Gear'ın yaratıcısı ve efsanevi oyun geliştiricisi Hideo Kojima o dönemde Konami'den ayrıldı. Kojima'nın gitmesiyle beraber MGS V'in ardından Metal Gear Survive piyasaya sürüldü ve bu oyun çoğu hayran tarafından sevilmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming macera xbox
Baldur’s Gate 3 Steam'de 700 Binden Fazla Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı! Alışveriş Mağazası Kurabileceğiniz Mall Craze Yakında Geliyor: Tüm Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.8.2023 22:58:41

0
balonlukta rakibi harbidende yok

xXBerkanXxD

7.8.2023 20:54:55

0
MGS serisinin rakibi yok.

mehmetalpertr

7.8.2023 12:52:12

0
No Hideo! No MGS !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız