Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma II için 18 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma II için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Önümüzdeki aylarda çıkış yapmaya hazırlanan oyunun şu anda yeni bir oynanış videosu yayınlanmış durumda.
 
Çok beklenen oyunlar arasında yer alıyor 
 
 
 
IGN tarafından yayınlanan video 18 dakikalık bir oynanış kısmını içeriyor. Video içerisinde ayrıca Fighter, Thief, Warrior ve Sorcerer sınıfları tanıtılıyor ve bu sınıfların nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve aynı zamanda sizlere sunulacak avantajlar ortaya çıkıyor.
 
Dragon's Dogma II temelde açık bir dünyaya oyuncuları sunuyor ve hikaye odaklı bir deneyimi bünyesinde barındırıyor. Fantastik bir dünyada yer aldığınız yapım içerisinde yeni mekanikler, oynanış özellikleri, iyileştirmeler ve daha fazlası sizleri bekliyor.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Dragon's Dogma II, 22 Mart tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanmayı bekliyor.
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera
Skyrim Special Edition için DLC Boyutunda Fan Yapımı Mod Krein Yayınlandı The Bridge Curse 2: The Extrication Bu Yıl Geliyor

BSC Misafiri

6.1.2024 12:16:09

0
Muhteşem gözüküyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız