Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim Special Edition için DLC Boyutunda Fan Yapımı Mod Krein Yayınlandı

 
 
Kasım 2023 tarihinde duyurulan ve aksiyon rol yapma oyunu Skyrim için gelecek olan Krein adlı fan yapımı mod şu anda indirilebilir durumda. DLC boyutunda yer alan bu mod ile beraber ilgi çekici detaylar bizleri bekliyor.
 
Yeni mod resmi Dragonborn DLC'si kadar büyük 
 
Krein modu içerisinde çeşitli manzaralar, yeni maceralar, görevler ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda iki düzineden fazla görev içeriği bulunurken diğer taraftan oyuncular yeni dünyaları keşfedebiliyor. Ayrıca mod içerisinde çok sayıda toplanabilir silah ve zırh bulunuyor. Ek olarak orijinal müzikler de bu mod içerisinde yer alıyor.
 
DLC büyüklüğünde yer alan bu mod, resmi olarak yayınlanan Dragonborn genişleme paketi kadar büyük. Ek olarak mod geliştiricisi oyun dünyasının bir parçasıymış gibi bu modu geliştirdiğini aktarıyor ve şimdi indirilebilir durumda olarak karşımıza çıkıyor. Bu tarz modlardan hoşlanıyor veya ilgileniyorsanız buradan indirebilirsiniz.
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera rpg hikaye
Epic Games 250 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor Dragon’s Dogma II için 18 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız