Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Dreadwolf'un Alfa Süreci Tamamlandı

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare, Dragon Age: Dreadwolf'un “Alfa” geliştirme sürecini tamamladığını duyurdu. BioWare genel müdürü Gary McKay yeni bir blog gönderisinde, oyunun artık baştan sona oynanabileceğini belirtti. Ekip hala işin başında olduklarını ve gösterecek çok şeylerin olduğunu da bildirdi.
 
Blog gönderisine genel olarak, Alfa sürecinin tamamlanmasının kilometre taşlarından biri olduğundan, hala yapılacak çok fazla işin olduğundan, oyunun temel DNA'sının korunacağını hatta ileri seviyeye taşınacağından, oyun içerisinde bir hikayenin, akılda kalıcı karakterlerin, diyalogların ve sinematiklerin yer alacağından bahsediliyor.
 
Daha önce oyun hakkında ekip şu ifadeler kullanılmıştı: "Solas, Dreadwolf. Bazıları onun eski bir elf tanrısı olabileceğini söylüyor ama diğerleri bunun aksini iddia ediyor. Bir kısım ihanet eden biri olduğunu diğer kısım ise kahraman olduğunu söylüyor. Yaptığı şeylerin bazıları anlaşılmıyor ve yöntemleri dikkat çekiyor. Bu da onun hilekar bir tanrı olduğunu gösteriyor.

İster Dragon Age hikayelerinde yeni bir oyuncu olun, ister hepsini deneyimlemiş olun, Solas ile işlerin nereye gidebileceği konusunda sonsuz olasılıklar bulunuyor. Her geçmiş oyunda olduğu gibi tüm bu macerayı siz deneyimleyeceksiniz. Dragon Age'de yeniyseniz, düşmanınızla tanışmamış olma konusunda endişelenmenize gerek yok. Zamanı geldiğinde kendisini düzgün bir şekilde tanıtacağız. "

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dargon age: origins dragon age bioware rpg
Nioh Serisinin Satışları 7 Milyonu Aştı Rocksteady Studios'un Kurucu Ortakları Şirketten Ayrılıyor

BSC Misafiri

28.10.2022 10:54:56

0
şuna bir video koysalar da görsek oyun içi nasıl olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age : Origins
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız