Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Origins'in Hayran Güncellemesi 790 Hatayı Düzeltiyor

 
Paul Escalona (Qwinn) adlı kullanıcı Dragon Age: Origins'in PC versiyonu için bir güncelleme yayınladı ve bu güncelleme 790 hatayı düzeltiyor ve ayrıca gizli diyalogları, hikaye seçimlerini ve eşyaları iyileştiriyor.
 
Bunun yanı sıra güncelleme orijinal sürümünden kesilmiş içeriği oyunun dosyalarından bulup geri döndürüyor. Bunlar BioWare'deki geliştiricilerin uygulamak için zaman bulamadıkları içerikler ve bazıları Morrigan'ın inancını değiştirebilirsiniz. Dwarf Noble Origin hikayesinde Mandar Dace'e merhamet gösterebilirsiniz. Alistair onu kral yapmadığın için sana teşekkür edebilir. Shale yakalama görevi sırasında seni kurtarabilir gibi. 
 
Paul Escalona güncelleme ile olarak "Buradaki amacımın oyunu düzeltmek olduğunu, kendi isteğime göre değiştirmeler yapmadığımı unutmayın. Sadece, geliştiriciler tarafından daha fazlasının amaçlandığına inandığım yerlerde değiştirme yaparım. Diğer bir deyişle, hataları gidermeye çalışıyorum. Gerçek hataları." dedi ve savaş mekaniğini, grafikleri ve doku sorununu iyileştirmekle ilgilenmediğini ekledi.
 
İlk olarak Haziran 2017'de yayınlanan ve düzenli olarak güncellenen Qwinn's Ultimate DAO Fixpack adlı hayran yapımı güncelleme şu anda 3.4 sürümü ile Nexus Mods üzerinde ulaşılabilir durumda. Güncellemenin tüm detaylarına ve indirme linkine Nexus Mods sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER dargon age: origins dragon age bioware rpg
IEM Katowice 2019 Avrupa Minor Elemeleri Tamamlandı NBA, NBPA ve 2K Lisans Anlaşmalarını Yeniledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age : Origins
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız