Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocksteady Studios'un Kurucu Ortakları Şirketten Ayrılıyor

 
 
Rocksteady Studios'un kurucu ortakları Sefton Hill ve Jamie Walker, 2022'nin sonunda oyun alanında yeni bir maceraya atılmak için stüdyodan ayrılacağını duyurdu. Ayrılmalarının ardından uzun süredir Rocksteady Studios prodüksiyon direktörü ve stüdyonun orijinal kurucu üyesi olan Nathan Burlow stüdyo yöneticiliğine, Darius Sadeghian ise stüdyo ürün yöneticiliğine yükselecek.
 
Rocksteady Studios'un ana şirketi Warner Bros. Games'in başkanı David Haddad'ın kurucu ortakların ayrılışıyla ilgili uzun bir yazı yayınladı. Yazıya buradan ulaşabilirsiniz. 
 
Rocksteady Studios, video oyunu geliştiricisi olarak karşımıza çıkıyor. Firma Urban Chaos: Riot Response, Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight oyunlarını geliştirdi. Şu anda ise ekip Suicide Squad: Kill the Justice League oyunu üzerinde çalışıyor. Oyunun geliştirmesinin neredeyse bitmek üzere olduğunu belirtiliyor.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League geçtiğimiz süreçte 2023 baharına ertelenmişti. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
Dragon Age: Dreadwolf'un Alfa Süreci Tamamlandı The Witcher Remake Duyuruldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız