Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad: Kill the Justice League Çıktı: İlk Yorumlar "Çok Olumlu"

 
 
Batman Arkham serisinin Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Suicide Squad: Kill the Justice League bildiğiniz üzere dün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi. Yayınlanan fragmanları ile beraber bir hayli eleştiri yağmuruna tutulan oyunun Steam platformundaki ilk incelemeleri oldukça olumlu durumda.
 
70 dolarlık fiyat etiketiyle beraber çıkış yaptı 
 
 
 
Oyuncular genel anlamda oyunu beğeniyor ve içeriğinde yer alan hikayenin ve diğer oynanış unsurlarının oldukça eğlenceli olduğunu aktarıyor. Ancak oyunun fiyatı ne yazık ki oyuncuları üzüyor. Oyunun Steam platformdaki fiyatı 70 dolarlık bir etiketle beraber karşımıza çıkıyor. Bu da yaklaşık olarak 2.136 Türk Lirası'na tekabül ediyor.
 
Diğer taraftan oyunun hikayesi hem de oynanış içerikleri beğenilirken elbette beğenilmeyen bir HUD ekranı da bulunuyor. Oyuncular bu ekranı bir hayli kalabalık buluyor ve daha sade olmasını istiyor. Ek olarak oyunun şu anda optimizasyon sıkıntısının olduğundan da bahsetmek gerekiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
Silent Hill 2 Remake ile Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu Yayınlandı Epic Games Hafta Sonu Öne Çıkan İndirimli Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

8.2.2024 01:31:50

0
Gamespot'da inceleme yapmış bu arada 5/10

BSC Misafiri

5.2.2024 12:43:44

0
steam incelemelerini silmisler. dusunseneo yuna 70 dolar veriyorsun verdigin kotu inceleme spam diye siliniyor. spam icin kimse 70 dolar odemez! steamin acilen bu incelemelere el atmayi birakmasi lazim. parami verdikten sonra istedigim incelemeyi yazarim arkadas, oyun surem 1 dk bile, olabilir. menuyu sevmedim ciktim size ne? ki assassins creed orjinal seriyi srif arayuzu sevmedigim icin oynayamamistim kendimi zorladim ama o arayuz o kadar gozume berbat geliyordu ki midem bulaniyordu oyunu oynayamiyordum. burada da ekrana kusmuk gibi arayuz firlatiyorlar birde kaliteside dusuk arayuze yansiyan efektlerin, kameraya cok yaklastiklarinda bulanikliklarini goruyorsunuz ozellikle sayilar

memomix

5.2.2024 09:36:34

0
Fragmanlarda benim dikkatimi çeken şey kötü pazarlama oldu. Bütün videolarda hep aynı oynanış alanı bol patlamalı füzeli uçmalı olan hani (Şu binaların üstü olan) ama detaylı şekilde,ciddi bir fragman sunulsaydı belki de bu kadar olumsuz eleştiri almayacaktı. Özellikle Justice Leauge ekiplerinden sahneleri bol tutsalardı keşke. Rocksteady kaliteli oyunlar yaptı hakkını yememek lazım. Ayrıca oyunlarda karakterlerin mizahçı yaklaşımlarını da çok ciddiyetsiz buluyorum. Abidik kubidik hareketler.. Hani ciddi bir şekilde lanse etseler en azından akılda daha kalıcı ve dikkat çekici olurlar. Mesela "The Flash" filmi gibi yani adamı resmen palyaçoya çevirmişler sürekli zorlama espiriler falan. Halbu ki animasyon filmlerinde bu karakter son derece düzgün ciddi biri. Dizisinde de öyleydi. Yani sınırında olur bunlar,şaklabanlık hareketlerle değil.

BSC Misafiri

4.2.2024 22:12:47

0
Ters köşe falan yazmış birde :))) Yemiş birde yediğini belli etmek için mesaj atmış :) Afiyet olsun, kerizler olmasa nasıl para kazanacak şirketler.

BSC Misafiri

4.2.2024 12:08:18

0
Epic de 1300 tl bu oyun aynı paket standart, gözünü sevdiğim Epic Games

alpererez

4.2.2024 02:47:15

+1
baya olumluymuş, hatta olumluluktan ölüyo şuan. kaynak: [link=https://www.metacritic.com/game/suicide-squad-kill-the-justice-league/]https://www.metacritic.com/game/suicide-squad-kill-the-justice-league//[/link]

aykut291

4.2.2024 01:27:05

0
Oyunun İlk 1 saatini seyrettim sakın beni almayın die bağrıyor Oyun! Animasyonlar Çevre tasarımlar vuruş hissiyatı aman ya bu Oyunu Rocstedy yapmış olamaz.

mehmetalpertr

4.2.2024 00:40:02

+1
Metacritic 62 ... User Score 5,4... IGN US 5/10 verdi. Adamlara inceleme kodu bile yollamadılar kendi oyunlarına güvenmediklerinden. Bunun neresi olumlu yorum ?!!! GaaS oyunu bu.

Jer Aders

3.2.2024 21:50:03

0
Şu oyunun non-canon yapın da herkes gönül rahatlığıyla oynasın. Zaten oynanış videolarından eğlenceli bir oyun olduğu açıktı, hikayeyi de Arkham versede non-canon yaparsanız eleştirilecek hiçbir yönü kalmaz. Alternatif evren muhabbeti de olabilir. Marvel'in sürekli yaptığı gibi.

Source

3.2.2024 19:51:40

0
Çoğu kişi ters köşe oldu sanki

BSC Misafiri

3.2.2024 19:39:07

0
Arkadaşlar live service oyun diye kötülemek dogru değilmiş.Oyun şaşırtıcı derecede eğlenceli.Bunu söylediğime ben bile inanamıyorum.

Sarohan

3.2.2024 19:22:52

0
Hikayesi ve diğer malûm sebepten aldığı tepkiler bir yana, ara sahnelerin kalitesi oynanışın akıcı ve tatmin edici olması genel atmosfer derken gayet de güzel oyun. Ekrandaki renk ve efekt cümbüşünü de kapatabildiğimiz için o kısmına yalandan mok atmaya gerek yok.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız