Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Hafta Sonu Öne Çıkan İndirimli Oyunlar

 
 
Steam'in karşısında Türk Lirası desteği ile PC oyuncularına hizmet veren Epic Games şu anda belli başlı bazı oyunları indirimli bir şekilde bizlere sunuyor. Hafta sonunda yer aldığımız bu süreçte birçok oyuna oldukça ucuz bir fiyat ödeyerek erişebilir ve kütüphanenizi daha da genişletebilirsiniz. Diğer taraftan haftanın ücretsiz oyununu da kütüphanenize eklemeyi unutmayın.
 
Bu listemizde belli başlı oyunları yer verecek ve bu oyunların da bazı detaylarından bahsedeceğiz. Şimdi listemize geçelim:
 
- INDUSTRIA (19.80 TL) 
 
 
 
Dikkat çekici ortamlara sahip olan oyunda Berlin bölgesine doğru geçiş yapıyor ve burada zorlu bir mücadeleye atılıyoruz. Oyun şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 19,80 Türk Lirası'ndan satışta bulunuyor ve oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde kullanabileceğimiz yakın dövüş ve menzilli dövüş silahları yer alıyor. Bu silahları dilediğiniz şekilde kullanabiliyor ve karşınıza çıkan robot düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Burada elinize balta alabiliyor, makine tüfekler alabiliyor ve böylece düşmanların üstesinden dilediğiniz aksiyon şemasıyla gelmeye başlıyorsunuz.
 
Bağımsız bir ekip tarafından bizlere sunulan bu oyundan beklentilerinizi yüksek tutmamakta fayda var. Çünkü geliştirici ekibin belirttiğine göre hikaye kısmı yaklaşık olarak 4 saatlik bir süreyi kapsıyor ve burada derinlemesine bir hikaye içeriğinin bizlere aktarıldığını belirtebiliyoruz. Hikaye odaklı bu yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber nişancı aksiyon deneyimine adım atıyor ve güçlü düşmanlarla beraber buradaki yerimizi alabiliyoruz. Oyunda farklı şekillerde düşman çeşitleri karşımıza çıkıyor, bu düşmanların farklı olarak bizlere saldırdığını deneyimleyebiliyor ve atmosferin burada bir nevi gergin olduğunu hissedebiliyoruz.
 
Arka planda yer alan oyun müzikleri ile beraber kendimizi bu dünyaya kaptırdığımız yapım 1989 yılında yer alıyor ve Almanya'yı ikiye bölen o dönemi burada yaşamaya hazırlanıyoruz. Bildiğiniz üzere tarihsel gerçekliğe bakacak olursak Almanya iki farklı bölge olarak karşımıza çıkıyor ve oyun içerisinde bu durum doğrudan bizlere aktarılıyor. Doğu Berlin kısmında yer aldığımız bölümde gizli bir araştırma tesisi içerisinde bir adamın kaybolduğunu deneyimleyebiliyor ve aynı zamanda burada neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyoruz. Adamın kaybolduğu esnada aynı zamanda bir veda mektubunun da burada olduğunu görebiliyor ve tüm çabalarımıza rağmen bu veda mektubunu ele geçiremiyoruz. Ancak burada farklı olayların meydana geldiğini düşünüyoruz.
 
 
 
Bu olayları açığa çıkarmak ve aynı zamanda duvarın yıkıldığı sırada Berlin bölgesinde neler olup bittiğini görmek ve diğer taraftan sanayileşmiş bu bölgede yaklaşık olarak 4 saatlik bir deneyime atılmak gerçekten de güzel bir ortam bizlere sunuyor. Arama çabalarımızın meyvesini vermeye başladı, bu süreçte farklı bölgelere doğru ilerlemeye başlıyor, karanlık sırları açığa çıkarmaya çalışıyor ve arkamızda pusuda bekleyen birçok düşmanı burada ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.
 
Kısaca toparlayacak olursak, oyun içerisinde dikkat çekici ortamların bulunduğu ve kısa bir hikaye içeriği yer alan bir yapıyla karşılaşabiliyor ve nişancı ve aksiyon unsurları ile beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, oyunu almanızın tam sırası diyebiliriz. Çünkü oyun gerçekten de ucuz bir şekilde karşımıza çıkıyor ve cips parasından bile daha ucuz bir şekilde oyuna sahip olabiliyoruz. Oyunun normal fiyatı da pek pahalı değil, ancak yine de daha ucuz bir şekilde bu oyuna sahip olmak istiyorsanız şu anda oyunu satın alabilir ve Epic Games kütüphanenizi genişletebilirsiniz. Listemizde bu oyun dışında daha ilgi çeken bağımsız yapımlar yer alıyor. Aşağıda bu oyunları da görebilirsiniz.
 
- Island of Fear (23 TL)
 
 

Korku dolu ortamlarıyla bizlere sunulan Island of Fear, Epic Games indirimleri kapsamında 23 Türk Lirası'ndan satışta bulunuyor. Oyun içerisinde yaşadığımız travmalara doğru geçiş yapabiliyor, bağımsız bir korku deneyimiyle beraber burada farklı şekillerde korku unsurları ile yüzleşebiliyor ve birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber korku dolu anları doğrudan deneyimleyebiliyoruz.

Korku oyunlarında da bildiğiniz üzere arka planda yer alan müzikler ve ritimler oldukça önem arz ediyor. Bu oyunda da aynı şekilde ortamlara giriş yaparken ve etrafı keşfetmeye çalışırken o müzikleri ve gerilim odaklı atmosferi doğrudan hissedebiliyoruz.

Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca burada farklı bir şekilde ilerlemeye çalışıyor ve meslektaşlarımızın teker teker kaybolduğunu deneyimleyebiliyoruz. Temel amacımız burada bulunan meslektaşlarımızı bulmak ve onların başına neler geldiğini öğrenmekten geçiyor. Ana karakterimizle beraber ilerlediğimiz esnada korku dolu bölgeyi keşfetmeye çalışıyor, adayı dilediğimiz şekilde keşfederken farklı unsurlarla karşılaşabiliyor ve aynı zamanda burada canavarlara dikkat etmemiz gerekiyor.

Canavarlar karşımıza çıktığı esnada onlardan kaçmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve diğer taraftan etrafta bulunan notları bizzat incelememiz ve okumamız lazım.
Diğer korku oyunlarında olduğu gibi bu oyun içerisinde de etraftan çeşitli ipuçları ve notları buluyoruz. Bu notlarla beraber hikayenin geri kalanında bizlere neler sunulduğu konusunda bilgi sahibi olabilir ve aynı zamanda çeşitli detaylara ve ipuçlarına da bu notlar aracılığıyla ulaşabiliyoruz.

Canavarlara ve yaratıklara dikkat etmemiz gereken bu yapımda diğer taraftan meslektaşlarımızı bulmak için onların bıraktığı arka plandaki notları bulmak adına elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve onlarla beraber bu yolculuğa kaldığımız yerden devam edebiliyoruz.
Hikaye aslında oldukça basit bir şekilde karşımıza çıkıyor ancak oyunda yer aldığımız süre boyunca korku dolu unsurların bizlere sunulması ve o atmosferin bizlere aktarılması korku severlerin elbette oyuna giriş yapmasında önemli etken olarak karşımıza çıkıyor.
 
 

Meslektaşlarımıza neler olup bittiğini öğrenmeye çalıştığımız ve arama grubunun başına neler geldiğini görmeye başladığımız yapımda bir yandan adanın başka bölgelerini gezerken sürekli olarak karanlık atmosferlerde kendimizi bulabiliyor ve bu karanlık atmosferlerden çıkmak için burada farklı şekillerde aydınlatma unsurlarını kullanmaya çalışıyoruz.

Elimize farklı nesneleri alabiliyor, bunları kullanabiliyor ve diğer taraftan gerilim dolu atmosferlerde kendimizi kaybedebiliyoruz. Ana karakterimizle beraber ilerlediğimiz yapımda gizemli bir ortamla karşılaşabilir ve bu ortamdaki gizemleri açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.

Tek oyunculu bir yapı içerisinde aynı zamanda "Hikaye" adlı bir temel ile karşılaşabiliyor ve arama grubuyla beraber aniden bağlantımızın kesildiği esnada elbette bizzat burada tek başımıza kalıyoruz.

Genel olarak toparlayacak olursak, diğer korku oyunlarında nasıl bir yapı yer alıyorsa aynı şekilde bu oyunda da tüm özellikler bulunuyor. Korku dolu ortamlara geçiş yaptığımız, adanın farklı bölgelerini keşfettiğimiz ve aynı zamanda etrafta bulunan notları okuyabildiğimiz yapımda hayatta kalmanın ne demek olduğunu öğrenmeye çalışıyor ve karanlık atmosferlerde yolumuzu aydınlatmak için burada elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu muhakkak bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun yukarıda da bahsettiğimiz gibi 23 Türk Lirası ile beraber karşımıza çıkıyor ve oldukça ucuz bir karşılaşmayla beraber yer aldığınızı yapıyorum ile Epic Games kütüphanenizi genişletebilirsiniz.

Diğer taraftan oyunun ana hikayesi ara sahnelerle ve bazı diyaloglarla beraber bizlere aktarılıyor ve diğer taraftan notlar aracılığıyla da hikaye ilerletebiliyoruz.
 
- DNF Duel (199.60 TL)
 
 
 
Anime teması ile karşımıza çıkan ve dövüş aksiyon deneyimine atıldığımız bu yapım, tamamen farklı bir dövüş sistemi ile bizlere sunuluyor. Oyunda farklı kişilikleri ve yeteneklere sahip karakterleri ve dövüşçüleri elimize alabiliyoruz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda 16 farklı karakterden birini seçebiliyor ve rakiplerimizi burada kendi kurnazlığımızla beraber alt etmeye çalışıyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca her bir karakteri tek tek denemeye çalışıyor ve kendimize uygun bir karakteri burada bulduktan sonra o karakter üzerinde usta olmaya çalışabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir ve farklı kombolarla beraber de oyunda ilerleyiş gösterebiliyor.

Farklı arenalara geçiş yapabileceğiniz ve ilgi çekici modlarla beraber yer alabileceğiniz yapımda çevrimiçi modlar, yerel modlar, deneme modları ve daha fazlası yer alıyor. İngilizce, Korece, Japonca ve basitleştirilmiş Çince desteği ile beraber karşımıza çıkan bu oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi farklı yeteneklere sahip karakterleri elinize alabilir ve hikaye modu içerisinde de kendinizi güzel bir hikaye dahilinde görebiliyorsunuz. Hikaye modu ile beraber hem arka planda yer alan hikayeyi deneyimleyebiliyor, hem buralarda neler olup bittiğini görebiliyor hem de oyun dünyasında nasıl bir yapıya sahip olduğunuzu görebiliyorsunuz. Bunun dışında oyunda yer aldığınız süre boyunca hikayeyi modu kapsamında farklı karakterleri deneyebiliyor, burada hangi karakterlerin nasıl bir yapıya ve özelliğe sahip olduğunu görebiliyor ve daha fazlasını burada kontrolünüze alabiliyorsunuz.
 
 

Diğer taraftan hayatta kalma modu içerisinde elbette karşınıza çıkan düşmanları ve dövüşçüleri ortadan kaldırabiliyor ve ne kadar süre boyunca hayatta kalırsanız o kadar çok puan kazanabiliyorsunuz. Elbette bu tarz oyunlarda ilk etapta hangi karakterlerin nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve nasıl hareketler sergilediğini öğrenmek oldukça önem arz ediyor. Daha sonrasında ise bu karakterlerin hakimiyetini elinize alabilir ve usta olma yolunda ilerleyebiliyorsunuz. Bunun dışında karşınızdaki karakterin nasıl bir yapıya sahip olduğunu da elbette bu kapsamda öğrenebiliyor ve ona göre kendinize savunmaya alabiliyor ve onların saldırılarını boşa çıkarabiliyorsunuz.

Sevdiğiniz karakterlerle beraber yer aldığınız yapımda çeşitli sınıflara ait karakterler karşımıza geliyor ve oyunda bu karakterleri dilediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz. Oyunda aynı zamanda oyunculara karşı gelebileceğiniz ve kendinizi çevrimiçi bir derecelendirme modunda bulacağınız sistem de yer alıyor. Bu sistemle beraber hem kendinizi geliştirebilir hem de karşınıza doğrudan gerçek oyuncularla beraber kapıştığınızı görebiliyorsunuz. Oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre 8 farklı mekan bulunuyor. Bu mekanlar arasında Sky Tower, Oceanic Express, Moonlight Tavern, Hendon Myre, Ghent City of God, Saint Horn, Zelva ve Ruins yer alıyor.
 
 

Atılabildiğimiz bu mekanlar dahilinde istediğimiz şekilde canlı atmosferlere geçiş yapabilir, bu arenaların farklı şekillerde manzaralarını açığa çıkarabilir ve ek hikaye içeriği ile beraber de kendimizi burada geliştirebiliyoruz. Bunun dışında oyunda özelleştirme sistemlerinin yer aldığından da bahsedebilir ve oyuncu profilimizi özelleştirebileceğimiz galeriden özel duvar kağıtlarını seçebileceğimiz ve aynı zamanda farklı efektler ve seslerle beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bunlarla beraber hem kendimizi daha farklı bir şekilde yorumlayabilir hem de kendimize özgü kişiselleştirmeleri bu kapsamda açabiliyoruz.

Dolayısıyla bu tarz dövüş oyunlarından hoşlanıyorsanız ve anime tarzı bir yapıya sahip oyuna geçiş yapmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun yukarıda da bahsettiğimiz gibi Epic Games kapsamında 199 Türk Lirası ile beraber karşımıza çıkıyor.
 
- Eden Island (38 TL)
 
 
 
Hayatta kalma mekanikleri ile beraber ön plana çıkan ve şu anda Epic Games'in öne çıkan indirimleri arasında bulunan Eden Island, 38 Türk Lirası'ndan satışta bulunuyor. Oldukça ucuz bir fiyatlandırma ile beraber karşımıza çıkan bu yapımı şu anda satın alabilir ve kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Böylece Epic Games kütüphanenizi daha da genişletebilirsiniz. Bağımsız bir geliştirici tarafından bizlere sunulan bu yapım içerisinde elbette üst düzey grafik ve animasyon stili benimsenmemiş durumda ve beklentilerinizi buna göre düzenleyebilirsiniz. Beklentilerinizi düşük tutmanızda fayda var diyebiliriz.

Beklentilerinizi dizginledikten sonra atılabileceğiniz bu yapımda hayatta kalmaya çalışacak ve burada ilgi çekici ortamlarda dalış yapacaksınız. Diğer hayatta kalma oyunlarında olduğu gibi bu yapım içerisinde de aynı şekilde hayatta kalma mekanikleri bulunuyor. Ve bu mekanikler arasında silah üretimi, avlanma, çiftçilik, inşa etme, yeme içme ve daha fazlası yer alıyor. Tüm bu detaylarla beraber oyunun kapsamı daha da genişliyor ve genişletiliyor diyebiliriz.
Adada yer aldığımız süre boyunca ilgi çekici bir hayatta kalma mücadelesine adım atabileceğimiz bu yapımda aynı zamanda diğer canlılarla beraber de karşılaşabilir ve kanguruların burada olduğunu bile görebiliyoruz. Çiftçilik sistemi ile beraber kendi bölgemizi kurabileceğimizi, kendi yeme-içme sistemimizi entegre edebileceğimizi, yapımda gerçekten de güzel bir deneyim bizlere aktarılıyor.

Sadece çiftçilik sistemi değil, aynı zamanda burada karakteri hayatta tutmak için elbette bazı mekaniklerin ön planda olduğunu görebiliyoruz. Nitekim diğer oyunlarda olduğu gibi burada da karakterin hayatta kalmasına etken olan yeme-içme, susama, yorgunluk ve daha fazlası bizlere sunuluyor. Bunların hepsini elbette dikkat etmemiz gerekiyor ve burada bunlara dikkat ettikten sonra karakterimiz hayatta kalma şansını daha da fazla geliştirebiliyor.
 
 

Oyunda diğer taraftan kendi bölgemizi inşa edebileceğimiz simülasyon unsurları bulunuyor. Bu simülasyon unsurlarıyla beraber kendi bölgemizi dekore edebiliyor, geliştirebiliyor, çiftçilik yapabiliyor, tarım sistemi ile beraber çeşitli mahsuller ekip biçebiliyor ve kendimize şehir hatta konak bile inşa edebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda gerçekten de ilgi çekici bir simülasyon ve inşa etme mekaniklerinin olduğundan bahsedebiliriz.

Çiftçilik sistemi ve kendi bölgemizi inşa etme sisteminin haricinde elbette kendimize ait bir ev de yapabiliyor ve bu ev içerisinde dilediğimiz şekilde ısınabiliyor, duvarlarımızı ve mobilyalarımızı kendimize özgü oluşturabiliyoruz. Burada yer aldığımız süre önce kendimize ait odayı düzenleyebiliyor, bu sistemle beraber özgürce inşa etme mekanikleri arasına geçiş yapabiliyor ve diğer taraftan oyun içerisinde balıkçılık mekaniğinin de olduğundan bahsedebiliyoruz.

Balıkçılık mekaniği ile beraber denizler içerisinde elbette deniz balığı yakalayabiliyor, bunları pişiriyor ve yiyebiliyor ve aynı zamanda ticari sistemi içerisinde de aradaki yerlilerle ticaret yapabiliyoruz. Bunun dışında balıklarımızı ve diğer avlarımızı bu ticari sistemi sayesinde ada içerisinde yer alan yerel halka satabiliyoruz. Bunun dışında yine madencilik yapabileceğimiz ve madencilik sistemleri ile beraber kaynaklar alıp satabileceğimiz bir sistemin de burada olduğunu söyleyebiliriz.

Elbette burada bir envanter sistemi bulunuyor ve envanter sistemi ile beraber kendi kaynaklarımızı düzenleyebiliyor ve daha da işleyebiliyoruz. Bu sistemde aynı zamanda farklı silahlar üretebiliyor ve yaşam malzemeleri satın alabiliyoruz.
 
 

Oyunda yine gerçek zamanlı hava durumunun olduğundan bahsedebiliyor ve bu gerçek zamanlı hava durumu ile beraber dilediğimiz şekilde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bir yerde gündüz olurken diğer yere ulaşmaya çalışırken buranın gece olduğunu farkına varabiliyoruz. Gerçekçi bir deneyimle yer aldırmış ve tropik adayı deneyimlemeye başladığımız yapımında tam bir hayatta kalma unsurları bizlere sunuluyor.
 
Ada içerisinde gezip tozabileceğimiz ve aynı zamanda yukarıda bahsettiğimiz gibi ilgi çekici mekaniklerle beraber karşılaşabileceğimiz yapımda tüm bu sistemlerin haricinde yine hava olaylarının olduğundan bahsedebiliyoruz. Yukarıda açıkladığımız gece-gündüz sisteminin haricinde bir de burada hava durumu sistemi bulunuyor. Gerçekçi 3 boyutlu gökyüzü sistemi ile beraber ilgi çekici bulutlarla karşılaşabiliyor, bu bulutların aynı anda bizlere yağmur getirdiğini deneyimleyebiliyor ve diğer taraftan rüzgarların bir anda karşımıza çıktığını ve fırtınalarının da burada bulunduğunu söyleyebiliyoruz.

Güneşli havaların bulutlu havalarla beraber harmanlandığı ve sürekli olarak hava durumunun değiştiği bu yapımda elbette bu hava durumuna göre kendimizi ayarlamak oldukça önem arz ediyor. Zaten hayatta kalma oyunlarında bu tarz dinamiklerin olması olmazsa olmaz detaylar arasında bulunuyor. Bu sistemlerle beraber de kendimizi her türlü zorlu hava koşullarına hazırlayabiliyor ve böylece hayatta kalma deneyimini daha da özelleştirebiliyoruz.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda aynı zamanda ilgi çekici bir yapay zeka bulunuyor. Deniz hayvanlarından kara hayvanlarına kadar çok çeşitli karakterlerin dinamik yapay zekaya sahip olması elbette buradaki gerçekçiliği arttıran unsurlar arasında bulunuyor. Yine ekibin belirttiğine göre yüksek kaliteli ve gerçekçi modellemelerin burada yer almasıyla beraber oyunda güzel bir hayatta kalma deneyimini adım atabiliyor ve bu modellemelerin dışında elbette animasyonlarında da dikkat çekici olduğundan bahsedebiliyoruz.

Tüm bu unsurlar dışında aynı şekilde bitkilerin de burada olduğundan bahsedebiliyor ve bu bitkilerin doğayla iç içe olduğunu deneyimleyebiliyoruz. Bununla beraber gerçekçi rüzgar simülasyonu ile beraber bitkilerin o rüzgarın nereye doğru estiğine bağlı olarak hareket yaptığını görebiliyor ve ona göre de kendine özgü animasyonlarını bünyesinde barındırdığını söyleyebiliriz.
 
 

Gece ve gündüz döngüsünün dışında ve aynı zamanda dinamik hava durumunun haricinde bir de oyunda okyanus sisteminin bulunduğundan bahsedebiliriz. Zengin ve su altı ekolojik sistemleri ile yer aldığımız yapımda bu sualtı sistemi ile buraları keşfetmeye çalışıyor, tuhaf deniz hayvanları ile beraber buradaki yerimizi alabiliyor ve gerçekçi okyanus suyu simülasyonu detaylarıyla beraber de oyunda ilgi çekecek su atmosferleri ile karşılaşabiliyoruz.

Gerçekten de güzel bir yapıyı bünyesinde barındıran ve ilgi çekici mekaniklerin güzel bir yapıyla harmanlandığı bu oyunu şu anda ucuz bir şekilde deneyimleyebilir ve Epic Games öne çıkan indirimleri kapsamında 38 Türk Lirası'ndan satın alabilirsiniz. Uzun bir oyun deneyimine adım atmak istiyorsanız ve kendinizi hayatta kalma deneyimine bırakmak istiyorsanız bu oyuna bir şans verebilir ve bir göz atabilirsiniz.

Bu tarz oyunlar bildiğiniz üzere hayatta kalma oyunlarından hoşlanan ve kendilerini açık dünyaya bırakmayı seven oyunculara hitap ediyor. Dolayısıyla bu yapı ile beraber de dilediğimiz şekilde kendimize özgü özelleştirmeleri yaparak ve kendi planlarımızı ve stratejilerimizi oyuna dahil ederek ilerleyebiliyor ve oyunun arka planında ise herhangi bir hikayenin olmadığından bahsedebiliyoruz. Canlı bir dünyanın bizlere aktarıldığı yapımda adanın her bir bölgesini gezerken dikkat çekici ortamları da keşfedebiliyoruz.
 
- Citizen Sleeper (16 TL)  
 
 
 
İlgi çekici detaylarla ve simülasyon unsurlarıyla beraber yer alabildiğimiz yapımda rol yapma içeriğinin de olduğundan bahsedebiliyoruz. Bağımsız bir yapım olarak karşımıza çıkan bu oyunda bir yandan hayatta kalmaya çalışan binlerce insanı kurtarmaya çalışıyor ve harabe olmuş bir uzay istasyonunda buradaki yerimizi almaya koyuluyoruz. Hikaye odaklı bir yapı ile beraber bizlere sunulan oyunda aynı zamanda bu hikaye rol yapma usulü ile beraber birleşiyor ve bilim kurgu temasıyla beraber bizlere dikkat çekici unsurları aktarıyor. Burada arkadaşlıklar kurabiliyor, kendi geçimimizi sağlamaya çalışıyor, metropol gruplarının arasına giriş yapabiliyor ve hangi gruba yaklaşmak istiyorsak ona göre kendi hamlelerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Ödeme yapıp hayatta kalabileceğimiz ve farklı mekaniklerle beraber karşılaşabileceğimiz yapımda etkileşime girebileceğimiz oldukça fazla unsur bulunuyor. Bu unsurlarla beraber de kendi deneyimimizi özelleştirebiliyor ve kişiselleştirebiliyoruz.

Yetenek ağacı sistemi ile beraber kendi yeteneklerimizi ve becerilerimizi daha da güçlendirebileceğimiz ve aynı zamanda ilgi çekici becerilerle beraber daha fazla güç sahibi olabileceğimizi yapımda istasyon boyunca ilerleyebiliyor ve yıldızlar arasında burada geçiş yapabiliyoruz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda ilgi çekici karakterler bulunuyor ve bu karakterlerle beraber de etkileşime girebiliyor ve aynı zamanda burada çeşitli sırları açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Her kesimden karaktere hitap eden yapısıyla beraber oyunda kurtarma ekipleriyle ilerleyebiliyor bilgisayar korsanları, barmenler sokak yemeği satıcıları ve daha fazla karakter tarzıyla buradaki yerimizi alabiliyoruz.
 
 

Zengin oyun sistemleri ile beraber bulunduğumuz yapımda elbette yapabileceğimiz oldukça fazla hamle bulunuyor ve bu oyun içerisinde ve oyun özelinde her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor. Çünkü oyunda yer alan hikaye boyunca kendi seçimlerimizi yapabiliyor ve kendi yolumuzu burada kendimiz belirleyebiliyoruz. Bilim kurgu teması ile bulunduğumuz yapımda oyuncular farklı şekillerde ve farklı ortamlarda zarlarını atabiliyor ve her döngü içerisinde attığımız zarlarla beraber istasyonda mevcut olan çok sayıda eylemi gerçekleştirebiliyoruz. Farklı bir oyun tarzı ile beraber karşımıza çıkan ve her bir oyuncu kesimine hitap etmeyen yapısıyla bu oyun şu anda yukarıda da bahsettiğimiz gibi 16. 50 Türk lirasından satışta bulunuyor ve oldukça ucuz bir fiyatlandırma ile beraber yer aldığınız yapından hoşlandıysanız elbette oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.

Oyunun ana hikayesinin dışında bir de elbette ek paketleri bulunuyor. Çıkış yaptıktan sonra 3 farklı DLC bölümü ile beraber karşımıza bulunan bu yapım tam bir oyun deneyimini bizlere sunuyor ve aynı zamanda bonusların kilidini açabileceğimiz bir yapıyı da bünyesinde barındırıyor. Farklı sınıflara ait karakterlerle ilerleyebileceğiniz ve karakterimizin 5 farklı becerisini ilerletebileceğimiz yapımda dayanıklılık, mühendislik ve daha fazla gelişim sağlayabileceğimiz bir teknoloji ağacı bizlere sunuluyor. Her bir sınıf altında farklı becerilere ve yeteneklere ulaşabileceğimiz detaylar yer alıyor. Bununla beraber de bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan keşif yapma unsurlarını burada deneyimleyebiliyoruz.
 
 

Epic Games hafta sonu indirimleri kapsamında ve öne çıkan oyunlar arasında listedekilerimiz dışında elbette birçok oyun daha yer alıyor. Bu oyunlara göz atabilir ve denediğiniz oyunları ve ilgi çekici buldunuz oyunları da yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Bizim listemiz burada sona eriyor. Her hafta bu şekilde çeşitli listelemelerle beraber karşınızda olmayı planlıyoruz. Hem Steam hem platformundan hem de Epic Games platformundan bu şekilde öne çıkan oyunları ve ucuz oyunları sizlere derleyerek elbette kütüphanenize genişletebilir ve daha fazla oyunun sahibi olabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Suicide Squad: Kill the Justice League Çıktı: İlk Yorumlar "Çok Olumlu" Sızıntıya Göre 5 Farklı Resident Evil Oyunu Geliştiriliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız