Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Remake Duyuruldu!

 
 
Yayıncı CD Projekt RED ve geliştirici Fool's Theory, orijinal The Witcher'ın yeniden yapım sürümünü (remake) duyurdu. Serinin ilk oyunu Unreal Engine 5 ile geliştirilecek. The Witcher Remake, şu anda daha önce The Witcher serisi üzerinde çalışan kişilerin dahil olduğu Fool's Theory ile geliştiriliyor. Remake henüz geliştirmenin ilk aşamalarında.
 
CD Projekt RED stüdyo başkanı Adam Badowski yaptığı açıklamada şunları söyledi: “The Witcher hem bizim için hem de CD Projekt RED için her şeyin başladığı yer. Şimdiye kadar yaptığımız ilk oyun ve o zamanlar bizim için bu çok büyük bir andı. Bu yere geri dönmek ve oyunu yeni nesil oyuncuların deneyimlemesi için yeniden yapmak, aynı derecede heyecan verici hissettiriyor. Projede Fool's Theory ile işbirliği yapmak da bir o kadar mutluluk verici. Oyun hakkında ve oyundan daha fazlasını paylaşmak için henüz erken. Ancak bunun beklemeye değeceğini biliyorum." 
 
Fool's Theory CEO'su Jakub Rokosz şunları ekledi: “The Witcher 2 ve The Witcher 3 üzerinde birlikte çalıştığım birçok insan oldu. Şimdi ise bu yolumun profesyonel geliştiricilerle tekrardan kesiştiği için çok mutluyum. CD Projekt RED ile güçlerimizi birleştirmekten heyecan duyuyoruz ve hedefimiz oyunculara ikonik Witcher serisinden bir başka harika oyun sunmak.” 
 
CD Projekt RED, The Witcher Remake'i duyururken oyunun henüz geliştirme aşamasında olduğunu belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu witcher rise of the white wolf cdprojekt
Rocksteady Studios'un Kurucu Ortakları Şirketten Ayrılıyor Wo Long: Fallen Dynasty'in Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chosen_One

29.10.2022 11:52:29

0
Bir ara witcher unreal engine 5 ile yapılsaydı nasıl görünürdü diye bir video ve görseller yayınlanmıştı, demekki onlar da bu oyunun görselleriydi. Witcher 3 seviyesinde bir oyun göreceğimizi düşünmüyorum fakat witcher 2 kadar oynanabilen bir witcher 1 oyununa asla hayır demem. Üstelik serinin en iyi senaryosuna sahip oyunu 1.oyundu. Yani eski versiyonunu düşününce hemen hemen herkes memnun olacaktır diye düşünüyorum.

BSC Misafiri

28.10.2022 10:55:05

0
Bu oyun, remake versiyonu kesinlikle sonuna kadar hak ediyor. Ancak anlam veremediğim nokta CDPR'in halen Cyberpunk hezimetinden ders almaması. Witcher 4'ü duyurdular, Cyberpunk evreninde geçen yeni bir oyun duyurdular, yepyeni bir ip duyurdular şimdi bir de Witcher 1'in Remake versiyonu. Yatırımcı gelsin kaybettiklerimizi tekrar kazanalım diye bol keseden oyun duyurusu yapılıyor ancak umarım üstesinden gelirler de tekrardan rezil olmazlar. 5 tane niteliksiz oyun çıkacağına 1 tane adam akıllı sağlam bir oyun çıksın razıyım. Benim pek umudum yok ama hayırlısı olsun artık yaşayıp göreceğiz.

BSC Misafiri

27.10.2022 16:34:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: cdk3y Hikaye olarak 2 ve 3'ten çok daha iyi olduğunu düşündüğüm bir oyundur. Combat kötü diye yerden yere vuruldu. Sırf oyunun hikayesini deneyimlemek için bile combata katlanılırdı oysa ki.
Zamanında evet 2007 2010 2013 o civarlarda tamam da şimdi gerçekten olmuyor. Benimde favorim ilk oyundur (hikaye anlatımı bakımından) ama yok abi, o combata katlanılmaz 2022'nin son oylarında :)

BSC Misafiri

27.10.2022 16:34:39

+2
Oyun gerçekten çok eski eğer işin üstesinden kalkabilirlerse büyük para kazandıracak güzel bir iş olur. O kadar eski mekaniklere sahip ki oynamak isteme rağmen vazgeçip siliyorum. Hikayeyi Youtube dan araştırdım (unuttum tabi xd) Güzel bir Remake yaparlarsa harbi tadından yenmez.

BSC Misafiri

27.10.2022 15:41:23

0
NCK: Skyrim'e döndürecekler bunu da, yazık!

juvecan

27.10.2022 15:29:56

+2
12 saat sonra haberi verdiniz acele etmeseydiniz.

BSC Misafiri

27.10.2022 15:08:30

0
Remake'i kesinlikle hak ediyor. Çünkü oyun çok eskidi ve oynanmıyor.

cdk3y

27.10.2022 15:05:07

+2
Hikaye olarak 2 ve 3'ten çok daha iyi olduğunu düşündüğüm bir oyundur. Combat kötü diye yerden yere vuruldu. Sırf oyunun hikayesini deneyimlemek için bile combata katlanılırdı oysa ki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız