Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brawl Busters'ta İkinci Beta Dönemi

Oyunun ikinci betası başlıyor

     Rock Hippo Productions’un aksiyon yüklü online çok oyunculu oyunu Brawl Busters, Kapalı Betanın İkinci Aşamasına girdi ve ağ yükseltmeleri, yeni silahlar ve kostümler ile savaşılacak yeni bir harita yayınladı.

     Ağ Yükseltmesi: Ağ altyapısı, dünyanın her yanındaki oyunculara daha akıcı bir oyun deneyimi sağlamak için önemli bir bakım geçirdi. Son Beta Aşaması sırasında oyunda herhangi bir yavaşlamayla karşılaşan oyuncular geri dönüp yükseltilen ağı denemeli. Ama artık daha da hızlı kavgalarla başa çıkmanız gerekiyor!

     Yeni Harita: Pinball Avenue: Yepyeni bir harita kavgalara sahne olmayı bekliyor! Tüm Savaşçılar haritadaki tuhaf çevresel tehlikelere karşı tetikte olmalı.

     Yeni Silahlar ve Kostümler: Var olan silahlardan bıktınız ve yeni bir tarz mı arıyorsunuz? Rock Hippo sizin yanınızda. Yeni donanım için mağazayı ziyaret edin.

     Brawl Busters Kapalı Beta Aşama İki’ye mi girmek istiyorsunuz? Beta anahtarı alma şansı elde etmek için http://BrawlBusters.com sitesine e-mail adresinizi girin. Bundan sonra, var olan hesaplar arkadaşlarını şu adresten oyuna davet edip, beta anahtarı olmaksızın oyunu onlarla oynayabilecekler: http://www.brawlbusters.com/inviteFriend/.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Brawl Busters Rock Hippo PC MMO-TPS
FIFA 12, İngiltere Zirvesine Yerleşti iOS'ta Casual Bir Macera: Idyllic

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brawl Busters
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız