Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brawl Busters Açık Betaya Geçiyor

Dövüş Keyfi Artık Herkese Açık

     Rock Hippo Productions’tan aksiyon yüklü çok oyunculu online oyun Brawl Busters gelecek hafta Açık Beta aşamasına girecek. 3 Kasım Perşembe günü kapılar herkese açıldığında, oyuncuların dövüş eldivenlerini giyerek hazır olması gerekli!

     Yeni oyuncuları karşılamak için, iki yeni oyun modu, yeni silahlar ve yeni ekipmanlar hazırlandı. Web sitesinde de Açık Beta için kapsamlı bir güncelleme yapılacak: Oyuncular yepyeni Busters Centre’daki Brawl Busters topluluğuna katılabilecek. Gelecek hafta açıklanacak olan yeni özelliklere kendinizi hazırlayın!

     Açık Beta aşamasını beklerken, fanlara oyunun forumlarında gerçekleşen Brawl Busters Trivia etkinliğine katılmaları tavsiye ediliyor. Basit soruları cevaplayın ve her gün Buster Puanı ödülleri kazanın. Yarışmaya şu adresten katılabilirsiniz: http://www.brawlbusters.com/forum#4107

     Rock Hippo her zaman oyuncuların geribildirimlerini bekliyor. Tüm Kapalı Beta katılımcılarından, yani “Asıl Oyuncular”dan 5 ila 7 dakikalık kısa bir araştırmaya katılarak Rock Hippo’nun Brawl Busters’ı daha iyi bir oyun haline getirmesine yardımcı olması bekleniyor. Araştırma şu adreste:http://surveymonkey.com/s/BrawlBusters.
 
     Araştırmaya katılan her “Gerçek Oyuncu”ya sağlam bir Buster Puanı ödülü verilecek.
 
  Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Brawl Busters Rock Hippo PC MMO-TPS
Battlefield 3 İlk Haftasında Kaç Sattı? Final Fantasy XIII-2'de Chocobo Yarışları Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brawl Busters
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız