Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIII-2'de Chocobo Yarışları Olacak

 
    Final Fantasy serisinin sevilen maskotlarından ve en hızlı şehirlerarası taşımacılığından biri olan Chocobo'lar Final Fantasy XIII-2'de de neşeli yüzlerini gösterecekler. Hem de birçok minioyunlar beraber.
 
     Final Fantasy oyunlarının birkaçında görme şansı bulduğumuz chocobo yarışları Final Fantasy XIII-2'ye eklenecek. İlk kez Final Fantasy VII'de gördüğümüz bu yarışlar Final Fantasy XIII-2'de bir casino minioyunu olarak karşımıza çıkacak.

    Bu minioyun ile ilgili verilen bilgiler arasında şunlar bulunuyor; Yarış kazandıkça oyunun 5 zorluk seviyesinde yukarıya tırmanacak ve daha büyük ödüllerin peşine düşülecek. Bazı kriterleri yerine getirenler gizli yarışların kilidini de açabileceklermiş. Chocobo'lar hız, dayanaklılık ve daha birçok istatistiklerine göre yarışlarda birbirlerine avantaj sağlamaya çalışacaklar.

     Final Fantasy XIII-2, PS3 ve Xbox 360 için 2012-Şubat ayında çıkacak. Aşağıdan yarışlarla ilgili 2 ekran görüntüsüne göz atabilirsiniz:
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera chocobo chocobo yarışı Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
Brawl Busters Açık Betaya Geçiyor "Battlefield 3'ün Online Sorunları Düzelmek Üzere"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız