Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brawl Busters Bugün Açık Beta Aşamasına Giriyor

Dövüş eldivenlerinizi giyin!
 
     Rock Hippo Productions’tan aksiyon yüklü çok oyunculu online oyun Brawl Busters bugün Açık Beta aşamasına giriyor. En iyi oyununuzu oynayın ve önemli adamlarla kozlarınızı paylaşın! http://www.BrawlBusters.com adresine gidin ve Açık Beta kaydınızı yapın!

     Oyunun evrimindeki bu önemli adımı kutlamak için, oyunculara iki yeni oyun modu sunulacak. Rumble Factory’de (Gümbürtü Fabrikası), felaket Brawl Factory bölgesini vuruyor! Sıcak lavlar oyuncuları yüksek zeminlerin güvenliğinden ayrılmadan önce iki kez düşünmeye zorluyor. Rumble Factory’deki Takım Ölüm Maçı’nın bu yeni girdabına dikkat edin! İkinci yeni mod Free For All (Herkese Açık) ise yalnız kurt olmayı seven oyuncular için hazırlandı. Kayıplarınız için takım arkadaşlarınızı suçlamayın!

     Busters Mağazası'na da yepyeni silahlar ve ekipmanlar geldi. Oyuncular yeni eşyalara göz atmalı, çünkü mutlaka herkese uygun bir şeyler var!

     Busters Centre’da oyuncular Brawl Busters topluluğuna katılıp sunduğu tüm özelliklerden yararlanabilirler: Oyuncu profillerini özelleştirebilir, arkadaşlar ve rakiplerle tanışabilir, oyun istatistiklerini görebilir, özel ödüller kazanabilir ve ünlü bir Buster olabilirler! Buster Centre yeni özelliklerle genişlemeye devam edecek, yani sık sık ziyaret etmeniz sizin için iyi olur!

     Ayrıca Original Busters (Gerçek Oyuncular) özel bir eşya kazanacak: Rock Hippo Kapalı Beta’nın tüm katılımcılarına özel bir dövme ve madalyonla teşekkür ediyor. Bu hediyeler, Original Buster statülerini resmi olarak tescil edecek!

Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Brawl Busters Rock Hippo PC MMO-TPS
Playstation Network Kardeşliği Dağılıyor DMC HD Collection'un İlk Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.2.2012 23:03:47

0
nasıl üye olabilirim cvp verin lütfen

Carry Zekalı

4.2.2012 19:04:12

0
Beyler üye olamıyorum neden

fullpusat

6.11.2011 00:56:55

0
onuda biliyorumda o daha çıkcakta ohoo :D

Guest-BB2CECC18

5.11.2011 11:51:59

0
Joygame bu oyunu bizlere Türkçe olarak sunacak.Onu bekleyin.

fullpusat

4.11.2011 17:05:42

0
beyler oynu indirdim dün bi kere çıktım bidaha giremioyorum üyeliğimi doğru giriyorum ama ama hata diyor yeni üyelik açtım yeni den kurdum oynu bilgisi olan varsa yardım edebilirmi

Haykıran Bıngıldak

4.11.2011 15:35:03

-1
Yanlış oldu

jrazrael

4.11.2011 14:34:34

0
Sanki google çeviri kullanılmış gibi bazı cümleler çok devrik nedense =)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brawl Busters
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız