Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

iOS'ta Casual Bir Macera: Idyllic

Idyllic casual oyunlara derinlik getiriyor!

     Fatcow Games yepyeni bir iOS oyunu duyurdu. Grafik, müzik ve özgün oynanışıyla rekor kırmaya doyamayacağınız bir tecrübe edineceksiniz. Sonsuz zıplama maceranıza kötü yaratıklar, güçlenmek için toplayacağınız altınlar ve giderek artan süper hızınızla devam edeceksiniz. Mini bosslar, harika müzikler ve ilk defa tecrübe edeceğiniz bir oynanış sistemiyle oyunu derinden hissedeceksiniz. Bir oyun hem basit, hem derin nasıl olur çok iyi anlayacaksınız.

     IDYLLIC, sektörün önemli yazılımlarından Unity3D teknolojisiyle tasarlandı. Müthiş hızlı, özel 2D sidescroll zıplama platform türündeki bu oyun 22 Eylül’de App Store’daki yerini alacak.
 
     IDYLLIC, sürekli sıçramaya dayalı özgün bir tarza sahip, temiz grafikler, etkileyici oynanışı ve harika müzikleriyle dikkat çekiyor. Adadan adaya zıplama özelliği olan bir karakterle altın toplayarak düşmanları kat ediyor ve sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Game Center puanlarıyla uyumlu, güçlendirilebilir yetenekler, market, değişen grafik ve müzikler, mini boss savaşları, süper basit kontrolleriyle bu yılın mutlaka edinilmesi gereken oyunları arasında yer alıyor.

     “Casual oyuncular ile ciddi oyuncuları birleştirecek önemli bir projeye girişmek istedik ve nihayet elde ettiğimiz ürünü sonunda sizlere sunuyoruz. Bu oyundaki amacımız casual oyunculara derin bir oyun deneyimi yaşatmak, ciddi oyunculara da derin bir oyun keyfi yaşatmak. Sürekli değişen bir oynanış sistemi ve son sürat oyun kontrolleriyle farklı bir tecrübe yaşatacakAmit Ginni Patpatia, CEO, Fatcow Games

      Patpatia, bu oyunu bir iOS platform klasiği yapacak özelliğin şu olduğunu belirtiyor: Bağımlılık yapıcı, gelişen grafik/müzik/oynanış ve Game Center puanlama sistemi.

     IDYLLIC 22 Eylül 2011’de tüm i-cihazlarda yer alan oyun ayrıca 2012 yılında Android pazarına da girecek.

IDYLLIC tester’larından birisi oyunu şöyle anlatıyor: “Bir iOS oyuncusuyum ve genelde bir oyunu kısa bir süre oynar, sonra tekrar oynarım diye düşünüp bırakırım. Ancak Fatcow Games öyle bir iş çıkarmış ki bu oyunu saatlerce sıkılmadan oynadım. Game Center’da rekorlar kırana dek. Oyun sürekli taze ve sürekli kendini yeniliyor. Kanatlarınız sürekli güçleniyor!”
 
     Oyunun tanıtım videosu ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Basın Bülteni

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Idyllic Fatcow Games iOS iPhone iPod Touch
Brawl Busters'ta İkinci Beta Dönemi İngiltere'nin En Hızlı 3.Çıkışı FIFA 12'nin Oldu

bambam31

3.10.2011 17:26:24

0
Çok sıkıcı bir oyun.Shadowgun!!!!:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Idyllic
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız