Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Adam'ın Çekimleri 2021'in İlk Çeyreğinde Başlayacak

 
Bir süredir planlanan ve DC sinema evreninin yeni üyesi olacak olan Black Adam filminin çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklandı.
 
Normalde içerisinde bulunduğumuz ay çekimlere başlaması gereken filmin çekimleri belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Şimdi de çekimlerin ne zaman başlayacağı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde Variety'e konuşan filmin yapımcılarından Hiram Garcia, yoğun programları hakkında konuşurken Black Adam'ın çekimlerinin 2021'in ilk çeyreğinde başlayacağını söyledi.
 
Filmin vizyon tarihi 24 Aralık 2021. Filmin başrolünde Dwayne Johnson bulunuyor, yönetmenliğini ise Jaume Collet-Serra yapacak. Geçtiğimiz günlerde de Atom Smasher rolü ile filme Noah Centineo eklenmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber black adam oyuncular vizyon tarihi ertelendi
Kadrosu ile Dikkat Çeken "The Devil All the Time"ın İnceleme Puanları Paylaşıldı Chris Hemsworth, Thor 4'ün Son Marvel Filmi Olmadığını Söyledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız