Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kadrosu ile Dikkat Çeken "The Devil All the Time"ın İnceleme Puanları Paylaşıldı

 
Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken kitap uyarlaması film The Devil All The Time'ın inceleme puanları paylaşıldı.
 
Metacritic üzerinde film için 11 inceleme yapılmış ve verilen puanların ortalaması 66. Rotten Tomatoes'ta ise 27 farklı sitenin incelemesi bulunuyor ve verilen puanların ortalaması %67.
 
The Devil All The Time, 16 Eylül 2020'de Netflix üzerinden yayınlanacak. The Devil All The Time, Donald Ray Pollock'un aynı isimle 2011'de yayınladığı kitaptan uyarlanan bir film. 2. Dünya Savaşı ile 1960'ların arasındaki bir hikayeyi anlatacak.

Filmin Netflix üzerindeki tanıtım yazısı şöyle: "Ölüm döşeğindeki eşini kurtarmak için her şeyi göze alan bir adam, duadan ve daha ekstrem şeylerden medet umar."

Filmin yönetmenliğini Antonio Campos üstleniyor. Senaristliğini ise Antonio Campos ve Paulo Campos üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland, Sebastian Stan, Bill Skarsgård, Robert Pattinson, Harry Melling, Riley Keough, Mia Wasikowska, Jason Clarke ve Eliza Scanlen gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Rotten Tomatoes Film Haberleri The Devil All The Time oyuncu kadrosu konusu hikayesi uyarlama kitap ne zaman vizyon tarihi netflix
Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in Grafikleri Hakkında Yorumda Bulundu Black Adam'ın Çekimleri 2021'in İlk Çeyreğinde Başlayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız