Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beklenen oyun Atomic Heart çıkış yaptı!

 
 
Mundfish tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment, 4Divinity tarafından oyunculara sunulacak olan korku odaklı gizem aksiyon macera oyunu Atomic Heart çıkış yaptı. Oyunun şu anda Steam oyuncu incelemeleri çok olumlu etiketine sahip. Dövüş, dünya yapısı ve grafikleri ile dikkatleri üzerine toplayan yapım birinci şahıs bir nişancı deneyimini bizlere aktarıyor.
 
Atomic Heart alternatif bir evreni bizlere sunuyor
 
 
Gerek dövüş mekanikleri gerekse atmosferiyle oyuncuların dikkatini çeken birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Atomic Heart, uzun süredir beklenen oyunlar arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz günlerde 5 saatlik oynanış görüntülerinin sızdırıldığı yapım şu anda dünya çapında çıkış yapmış durumda.
 
1950'lerin alternatif bir SSCB dünyasını bizlere sunan bu yapımda farklı farklı düşman türleri, kullanabileceğimiz onlarca farklı silah, beceri ve daha fazlası yer alıyor. Hikaye odaklı nişancı oyunu içerisinde karşımıza çıkan düşmanları parça parça edebiliyor ve ortalığı kan gölüne çevirebiliyoruz. Yakın saldırı dövüş stilinden uzak saldırı dövüş tarzına kadar birçok farklı mekanik bizleri bekliyor.
 
Öte yandan Atomic Heart'ın fiyatı oyun severleri üzen cinsten. Zaten şu anda yeni çıkan ve dikkat çeken yapımlar bu fiyat bandında çıkış yapıyor. Oyunun (Steam) Standart sürümü 699,00 TL, Gold sürümü 899,00 TL, Premium sürümü ise 999,00 TL'den satışta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Atomic Heart Nişancı Mundfish Sovyet
Japonya merkezli geliştirici Level-5 canlı yayın etkinliği düzenleyecek Doğa temalı yönetim oyunu Terra Nil'in çıkış tarihi açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sh4dy_081991

23.2.2023 00:31:46

0
Gamepass ile her turlu oynanir zaten ucuz yollu. Inceleme puanlari genel olarak bekledigim gibi bu oyun icin. Sadece gamespot un puanlamasi genelde isabetli oluyordu benim acimdan. Her oyuna yuksek puan vermiyorlar genelde gercekten hakeden klasik niteliginde ki oyunlara veriyorlar yuksek skorlari bu da iyi bir sey. Ama tek bir mecraya bagli kalmakta yanlis olabilir tabiki adamlar kisisel sacma sebeplerle de kotu puanlama yapabiliyor bazen. En iyisi imkan oldugunda her oyunu kendin deneyip ona gore karar vermek.

mehmetalpertr

22.2.2023 23:41:00

+1
quote:

Orjinalden alıntı: sh4dy_081991 Gamespot 6 puan verdi bilemedim oynamayi dusunuyordum ama simdilik pass. Combat i pek cekici gelmemisti oyunun videolarindan.
IGN US 8/10 verdi kardeşim. Klasik Gamespot işte. Hogwarts Legacy incelemeyeceğiz sırf JK Rowling'in trans bireyler için düşüncelerine karşı olduğumuz için dediler. Gelen tepkilere dayanamadılar bir hafta sonra inceleme yaptılar onda da güzelim oyuna 6/10 vermişler yanlış hatırlamıyorsam. Bu adamlar iyice cıvıttı artık.

sh4dy_081991

22.2.2023 22:06:15

0
Gamespot 6 puan verdi bilemedim oynamayi dusunuyordum ama simdilik pass. Combat i pek cekici gelmemisti oyunun videolarindan.

Source

22.2.2023 07:33:53

0
Gayet kaliteli güzel bir oyun olmuş beğendim.

Philipp_Plein

21.2.2023 19:36:05

+3
Harika bir oyun olmuş benden 85 puanı aldı şuan.

BSC Misafiri

21.2.2023 16:49:11

0
sorarlarsa no to racism baby. böyle bütün futbolcuları çıkarıp sahte sahte söylettir kim bilecek. no to ikiyüzlülük

aschil

21.2.2023 15:47:24

+3
Day one Game Pass'e eklendi diye kötüleyenlerin yaşam mottosu başkalarının mutluluğundan rahatsızlık duyanlardir. Bu arada oyun ederi neyse onu alıyor. İstediği kadar ön yargı olsun, güzelse veya kötüyse hak ettiği konumu oyuncular veriyor.

7ender

21.2.2023 15:23:11

+1
Rus oyunu ile gömülmesini bir kenara koyarsak; Game Pass ile gelmesinden ötürü oyunu kötüleyenleri bir kenara koyarsak; Para vererek satın alan PC oyuncusu da ayrı mutlu oyundan...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atomic Heart
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız