Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doğa temalı yönetim oyunu Terra Nil'in çıkış tarihi açıklandı

 
 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Free Lives, Terra Nil'in Steam üzerinden PC, Netflix üzerinden iOS ve Android için 28 Mart'ta piyasaya sürüleceğini duyurdu. Terra Nil, doğa temalı strateji - yönetim oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Ön sipariş verenler, oyun müziği ve bir dijital sanat kitabı içeren Deluxe Edition'a ücretsiz yükseltme alacak. 
 
Dünya içerisinde yer alan çeşitli küresel sorunlar bu oyunda işleniyor
 
 
 
Yeşil alanların yok olması ve birçok canlı türünün neslinin sona ermesi gibi temaları işleyen Terra Nill üzerinde çalışan baş tasarımcı Sam Alfred bir basın açıklamasında oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamada şu ifadeler yer alıyor:
 
"Geliştirmenin en başından beri Terra Nil'de dünya üzerinde mevcut olan sorunları ele almaya çalıştık. Uzun araştırmalardan sonra nesli tükenmekte olan yaban hayatını ele alan bir vakıf ile temas kurarak bir ortaklık kurduk. Bu kapsamda Free Lives ekibi olarak, Terra Nil'in Steam'deki her satışından elde edilen karın bir kısmını, gerçek dünyamızdaki ekosistemleri korumak için harcayacağız. Yani elde edilen karın bir kısmı ortaklık kurduğumuz kuruluşa bağışlanacak." 
 
Terra Nil, dünya içerisinde yer alan çevresel sorunları ele alan, strateji ve yönetim unsurlarını bünyesinde barındıran bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Terra Nil çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon şehir kurma pc strateji
Beklenen oyun Atomic Heart çıkış yaptı! Assassin's Creed Valhalla için Son Güncelleme Bugün Yayınlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Terra Nil
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız