Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japonya merkezli geliştirici Level-5 canlı yayın etkinliği düzenleyecek

 
 
Japonya merkezli video oyun geliştiricisi ve yayıncısı Level-5, LEVEL-5 Vision 2023 Tsuzumi adlı yeni bir canlı yayın etkinliğini düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlik 9 Mart TSİ 14:00'de başlayacak. Etkinliği YouTube üzerinden İngilizce ve Geleneksel Çince alt yazı destekli olarak Japonca olarak izleyebileceksiniz.
 
Etkinlikte birçok oyundan bilgiler yer alacak
 
 
 
LEVEL-5 Vision 2023 Tsuzumi etkinliğinde Inazuma Eleven: Victory Road, DECAPOLICE, FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time, Megaton Musashi Wired ve Professor Layton and The New World of Steam dahil olmak üzere yakında çıkacak LEVEL-5 oyunları hakkında çeşitli bilgiler yer alacak. 
 
Daha önce Eleven: Victory Road of Heroes adlı oyun şu anda Inazuma Eleven: Victory Road olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun isminde değişiklik söz konusu. Birçok uzak doğu oyunu batıda farklı isimler de yer alabiliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
Gran Turismo 7 için yeni güncelleme geliyor: Yeni araçlar, PSVR2 desteği ve daha fazlası Beklenen oyun Atomic Heart çıkış yaptı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız