Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter'ın 20. Yıl Dönümüne Özel Etkinlik Duyuruldu

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma serisi Monster Hunter 20. yaşına giriyor. Yeni yaşına özel bir program 12 Mart Türkiye saati ile 14:00'te gerçekleştirilecek ve bu programı YouTube üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Etkinlikte yeni oyun duyuruları yer almayacak 
 
 
 
Açıklanan bilgilere göre özel program 2 saatlik bir süreyi kapsayacak. Burada yeni oyun duyuruları veya Monster Hunter Wilds ile ilgili haberler yer almayacak. Yayında, 2023 yılının sonunda yapılan resmi oylamaya göre oyuncuların en sevdiği 10 canavar açıklanacak, Monster Hunter serisinin yönetmenleriyle bir konuşma oturumu yapılacak ve 1 Mart'ta Universal Studios Japonya'da başlayan "Monster Hunter USJ Festivali"ne bir bakış atılacak.
 
Öte yandan Monster Hunter'ın 20. yıl dönümüyle ilgili bilgiler, özel konuklar ve daha fazlası yer alacak. Serinin hayranıysanız elbette bu yayını kaçırmak istemeyeceksiniz. Dolayısıyla yayın gününü beklemeye alabilir ve 2 saatlik özel programı izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
Dragon Ball Xenoverse 2 PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor Genshin Impact için Yeni Güncelleme Yolda: İşte Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız