Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Direct Partner Sunumu Duyuruldu: İşte Detaylar

 
 
Nintendo Şirketinin ev sahipliği yapacağı ve 21 Şubat Türkiye saati ile 17:00’de Düzenlenecek olan Nintendo Direct Partner sunumu, hayranları memnun etmek istiyor. Nintendo'nun yayıncılık ve geliştirme ortaklarından yer alacak projelerin sergileneceği bu sunum, 2024'ün ilk yarısında gelecek olan Switch projelerine odaklanacak.
 
25 dakikalık bir etkinlik olacak 
 
 
 
Yaklaşık olarak 25 dakikalık bir yayın süresine sahip olacak Nintendo Direct Partner etkinliğini YouTube ve Nintendo.com üzerinden izleyebileceksiniz. Bu detaylar dışında şu anda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Dolayısıyla verdiğimiz linklerden bu etkinliği beklemeye koyulabilir ve sunulacak oyunları görebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
Warframe Bugün iOS Cihazlara Geliyor Assassin’s Creed Mirage için Permadeath Modu Bugün Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.2.2024 11:57:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Nintendo Switch 2 yi merakla bekliyorum. 1. Almayı düşündün ucuzada buldum aslında ikinci el temiz sıfır ayarında buldum sonradan edim şurda 1 sene kaldı almışken 2.sini alıyim umarım pişman olmam bide geriye uyumluluk yapmazlarsa benim için çok kötü olur ki Nintendo bugüne kadar öyle birşey yapmadı umarımda yapmaz.Aldığımda devasa bir Oyun kütüphanem olucak.Özelliklede Zelda serisini oynamak çok istiyorum.
yüzde yüz geriye uyumlu olacak dendi. o kadar büyük kütüphane ve donanımı çöpe atmazlar. ama fiyatlardan ötürü temiz bi 2.el ile demirbaş oyunlara girişebilirdin, ben öyle yaptım geçen sene aldım cok memnunum. bi 2-3 sene daha tutar, yenisinin fiyat oyun vs durumuna göre de imkan olursa geçiş yaparım

aykut291

20.2.2024 22:03:00

0
Nintendo Switch 2 yi merakla bekliyorum. 1. Almayı düşündün ucuzada buldum aslında ikinci el temiz sıfır ayarında buldum sonradan edim şurda 1 sene kaldı almışken 2.sini alıyim umarım pişman olmam bide geriye uyumluluk yapmazlarsa benim için çok kötü olur ki Nintendo bugüne kadar öyle birşey yapmadı umarımda yapmaz.Aldığımda devasa bir Oyun kütüphanem olucak.Özelliklede Zelda serisini oynamak çok istiyorum.

BSC Misafiri

20.2.2024 16:59:43

0
NCK: Bakalım Nintendo Switch 2 duyurulacak mı? Duyurulsa bile, seçim sonrası zam, dolar artışı, 2025'e doğru, almamızın imkanı yok. Lite alacağım sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız