Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atomic Heart için Yeni DLC Geliyor: Ek Paket Detayları ve Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını Focus Entertainment'ın geliştiriciliğini Mundfish ekibinin üstlendiği aksiyon nişancı oyunu Atomic Heart için yeni bir ek paket geliyor. Annihilation Instinct adlı yeni DLC PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2 Ağustos'ta çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Hikaye devam ediyor
 
 
 
Hikaye içerikli ek paket "Annihilation Instinct" ana hikayenin devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Atomic Heart ana hikayesinden sonra bu distopik dünyaya ne olduğunu öğrenebileceğiniz DLC ile beraber yeni içerikler de bizleri bekliyor. Ek paket içerisinde yeni içeriklerin yanı sıra farklı bölgeler de bulunuyor ve buraları keşfetmeye hazırlanıyoruz.
 
Bunların dışında DLC ile beraber acımasız ve şekil değiştiren yeni düşmanlar oyuna dahil oluyor. Oyunun zorluğu biraz daha artarken bu düşmanları alt etmeye çalışıyor ve bir yandan da sağ çıkmaya uğraşıyoruz. Bu zorlu düşmanları alt etmek için elbette yeni silah türleri de paketle beraber bizlere sunuluyor. 
 
Ek olarak belirtilen içeriklerin haricinde yeni ve esrarengiz bir karakter genişleme paketi ile geliyor. Ayrıca daha önceden tanıştığımız karakterlerle beraber de burada karşılaşabiliyoruz. Beklenen DLC 2 Ağustos'ta geliyor.
 
Atomic Heart şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor.
 
Annihilation Instinct DLC çıkış tarihi fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ge Atomic Heart Annihilation Instinct çıkış tarihi detaylar
Bar İşletip Para Kazanabileceğiniz Brewpub Simulator Geliyor: Tüm Detaylar Point Blank: Yeni Safe House Taktikleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atomic Heart
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız