Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bar İşletip Para Kazanabileceğiniz Brewpub Simulator Geliyor: Tüm Detaylar

 
Star Drifters tarafından geliştirilen ve Movie Games S.A., Surefire.Game tarafından yayınlanacak olan simülasyon, yönetim, aşçılık oyunu Brewpub Simulator, 21 Temmuz tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bar açıp işletebileceğiniz ve hayalinizdeki o işletmeciliğe adım atabileceğiniz yapım içerisinde her bir detay bizim tarafımızdan yapılıyor. Oyunda bize ait olan mekana adım atıyor, bu mekan içerisindeki tüm tasarım unsurlarını biz belirliyor ve tüm seçimler bize ait oluyor.

Oyunda temel amacımız kendimize ait bir marka oluşturarak halka sunmak ve en iyi şekilde müşterileri memnun etmekten geçiyor. Oyundaki ilk hedefimiz elbette öncelikle mekanı sıfırdan tasarlamak, kendimize göre şekillendirmek ve istediğimiz şekilde de buraya yerleşmek. Diğer simülasyon yönetim oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da istediğimiz şekilde mekanımızı işletebiliyor, müşteri memnuniyetini sağlamak için çeşitli değişiklikler yapabiliyor, barın yerini değiştirebiliyor, istediğimiz şekilde kaynak yönetim unsurlarını elimize alabiliyor, malzemeleri depolayabiliyor, üretim yapabiliyor ve daha fazlasını bu yapım içerisinde gerçekleştirebiliyoruz. Bu tarz oyunlarda sizin de bildiğiniz gibi oldukça fazla detay bulunuyor. Bbu detayların üstesinden gelmek de tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Üretimden sunuma kadar biz ilgileniyoruz
 
 

Brewpub Simulator'da bir yandan kendi yaratıcılığınızı konuştururken diğer yandan ise tasarım konusunda elbette çeşitli planlamalar yapabiliyorsunuz. Bu kapsamda istediğiniz şekilde barın tasarımını değiştirebiliyor, bir masayı istediğiniz kısma koyabiliyor, masanın yerini değiştirebiliyor, yönüne dokunup masaya çeki düzen verebiliyor ve tüm ince ayarlar yapabiliyorsunuz. Oyunda bu değişikliklerle beraber müşterileri en iyi şekilde ağırlamanız gerekiyor ve müşterilere anında hizmet vermeniz de lazım. Oyun içerisinde çeşitli üretim mekanizmaları da bulunuyor ve bu üretim mekanizmaları sayesinde depo ve üretim kısmında istediğimiz şekilde biralara üretebiliyor ve bunları müşterilere sunabiliyoruz. Elbette üretimden sunuma kadar tüm detaylar bizim elimizde bulunuyor ve bunlara da tek tek biz bakıyoruz.

Bira mayalamadan kendi tariflerimizi oluşturmaya kadar çok çeşitli üretim mekanizmalarının yer aldığı oyunda mekanı istediğimiz gibi tasarlayabiliyor ve bu tasarım konusunda da kendi hayal dünyamızı oyuna adapte edebiliyoruz. Elbette hemen hemen her bir oyuncu bu şekilde bir mekanı kontrol etmek ve yönetmek ister. Biz de bu oyunda tamamen bu işi yapıyor ve istediğimiz şekilde mekanı organize ediyor, müşterileri çekmek için çeşitli hizmetler verebiliyor ve kendi markamızı oluşturmaya başlıyoruz. Elbette oyun içerisindeki temel amaç yukarıda da bahsettiğim gibi kendi markamıza yaratmak ve bu kapsamda ise reklamı en iyi şekilde yapmak.
 
Barı eski ihtişamına kavuşturmak tamamen bizim işimiz 
 
 
 
Ev yapımı biralar üretebileceğimiz ve bunları sunabileceğimiz oyun içerisinde öncelikle dedemizden miras kalan bu işi elimize alıyor ve bu kapsamda ise kendi küçük birahanemizi açıyoruz. Küçük bir mekandan başlayarak daha sonra elde ettiğimiz paralarla beraber bu mekanın büyütebiliyor, daha yeni içerikler ve malzemeler alabiliyor ve bu kapsamında daha fazla müşteriyi dükkana doldurabiliyoruz. Birahaneyi eski ihtişamına kavuşturmak tamamen bizim işimiz oluyor. Yıkık dökük bir mekandan modern bara kadar olan süreci tamamen biz yönetiyor ve diğer yandan ise gelir gideri ayarlamamız gerekiyor.

Brewpub Simulator içerisinde yine yukarıda bahsettiğim gibi detaylı üretim aşamaları bizim elimizde bulunuyor. Yani öncelikle depoyu istediğiniz şekilde doldurabiliyor ve tek tek bunları üretim aşamasında kullanabiliyoruz. Bizlere miras kalan bu mekanı istediğimiz şekilde tasarlayabiliyor ve üretimi bu kapsamda hızlandırabiliyoruz. Yapım içerisinde farklı malzemelerden farklı biralar yapabiliyor ve bu kapsamda çeşitliliği de arttırabiliyoruz. Elbette ne kadar çok çeşitlilik artarsa o kadar çok müşteriyi mekanımıza çekebiliyor ve bu doğrultuda ise kazancımıza da arttırabiliyoruz. Üretimden tüketime göz kulak olduğumuz bu oyun içerisinde müşterilere en iyi hizmeti vermek için yer alıyor ve üretim konusunda ise ustalaşmaya başlıyoruz. Ne kadar çok üretim yaparsak ve depomuz ne kadar doğru olursa elbette kazancınız da bu oranda yükselişe geçiyor.
 
 

Oyunda yeni müşterilerin ilgisini çekecek üretimler yapmak için depoyu ziyaret edebilir ve burada farklı farklı malzemeleri bir araya getirip karıştırabilirsiniz. Biraları servis ettiğimiz, bunları paraya dönüştürdüğünüz ve müşterilere sunduğunuz yapın içerisinde gerçekçi bira üretim simülasyon öğeleri bizlere aktarılıyor. Elbette bu tarz oyunlarda detaylı simülasyon unsurları karşımıza çıkıyor ve biz de üretimden satıma kadar tüm aşamalara tek tek dokunmak durumunda kalıyoruz. İşimizde ustalaşabileceğimiz ve şöhretimizi arttırabileceğimizi yapında kendi hayalinizdeki barı dekore etmeye çalışıyor ve bu kapsamda ise yeni mobilyaları ve malzemeleri dükkana doldurabiliyoruz. Oyunda bir yandan mekanı işletirken diğer yandan ise gelir gideri iyice hesaplamanız ve sürekli olarak üretim halinde olmanız lazım. Çünkü bu tarz oyunlarda ne kadar çok üretirsek ve ne kadar çok satarsak o kadar çok para sahibi olabiliyoruz. Elbette bu elde ettiğimiz paralarla beraber tarifler, sandalyeler, dekor malzemeleri ve daha fazlasını alabiliyorsunuz.
 
Mekanımıza çalışan alabiliyoruz 
 
 
 
Gelişmiş ekipmanların kilidini açabileceğimiz ve bu gelişmiş ekipmanlarla beraber daha fazla üretim yapabileceğimiz oyun içerisinde müşterilere daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için mekana çalışan da alabiliyoruz. Elbette bu çalışanlarla beraber hem müşterilere daha hızlı bir şekilde hizmet verebiliyor hem de günlük görevler konusunda bu çalışanlar bizlere yardım edebiliyor. Oyun içerisinde çeşitli günlük görevler bulunuyor ve bu günlük görevleri yaparak daha fazla para ve deneyim ama kazanabiliyoruz. Paralarla ve deneyim puanları ile beraber hem kendimizi hem de mekanını geliştirebiliyor ve böylece daha hızlı şekilde para kazanabiliyoruz.

Oyunda yanımıza aldığımız elemanlarla beraber üst düzey bir hizmet verebiliyor ve bu kapsamda müşterileri memnun edebiliyoruz. Müşteriler ne kadar çok memnun olursa tekrar tekrar bu mekana uğrayabiliyor ve bu kapsamda kazandığımız para 2 katına çıkabiliyor. Oyunda bir yandan üretimden satıma kadar tüm işlerle uğraşırken diğer taraftan ise birçok mini oyun bulunuyor ve bu mini oyunlar ise daha çok üretim kısmında yer alıyor. Bunlarla beraber de eğlenceli bir üretim mekaniği karşımıza çıkabiliyor.
 
 

Malzemeleri satın almadan bira mayalamaya şişelemeden müşterilere sunuma kadar tüm detaylara bizim hakim olduğumuz Brewpub Simulator, 21 Temmuz tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yine Steam sayfası üzerinde oyunun bir demo sürümü bulunuyor. Bu demo sürümü sayesinde oyunu ücretsiz bir şekilde deneyebiliyor ve oyunun temel yapısını öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca bu demo sürümü sayesinde oyunu satın alıp almayacağınızı da karar verebiliyorsunuz. Bu tarz simülasyon, yönetim ve hizmet oyunlarından hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Brewpub Simulator
Steam Yaz İndirimleri Başlıyor: Hangi Oyunlar İndirime Girecek? Atomic Heart için Yeni DLC Geliyor: Ek Paket Detayları ve Çıkış Tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız