Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atomic Heart'ın devam oyunu gelebilir!

 
 
Şubat ayının sonlarında piyasaya sürülen açık dünya birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Atomic Heart, oyuncular tarafından beğenilen bir yapım oldu. Genel olarak olumlu incelemelere sahip olan oyunun şu anda devam projesinin gelebileceğini bildiriliyor.
 
Ekipteki geliştiriciler ikinci bir oyun planlarının olduğunu belirtti 
 
 
 
Mundfish tarafından geliştirilen ve alternatif bir dünyayı bizlere sunan Atomic Heart için kısa bir röportaj yapıldı. Gazeteci Aleksey Makarenkov tarafından gerçekleştirilen bu röportajda Mundfish'teki geliştiricilere çeşitli sorular yöneltildi. Bu sorular arasında devam oyununun gelip gelmeyeceği de vardı ve ekipte yer alan geliştiriciler Atomic Heart 2 için planlarının olduğunu belirtti.
 
Twisted Voxel tarafından ortaya atılan bu haber net olarak yeni bir Atomic Heart oyununun çıkacağının bir göstergesi değil. Ancak oyunun ve ekibin mevcut başarısını göz önünde bulundurursak ve ikinci oyuna ihtimal verirsek yeni projenin duyurulmasının iki ya da üç yıl süreceğini varsayabiliriz.
 
Öte yandan Atomic Heart beş yıllık bir sürecin ardından biz oyunculara sunuldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Atomic Heart Nişancı Mundfish Sovyet
Hunt Showdown AMD FSR 2.1 desteğine kavuşuyor Resident Evil 4 Remake'in başarımları sızdırıldı

BSC Misafiri

13.3.2023 18:01:32

+2
Satışlar ne kadar iyi bilmiyorum ama Atomic Heart'ın devamının gelmesini kesinlikle isterim. Oyun yapımcıları ilk oyundaki hataların farkına varıp, bir sonraki oyununu daha gelişmiş şekilde sununca eksiksiz yapımlar ortaya çıkabiliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atomic Heart
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız