Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake'in başarımları sızdırıldı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulacak olan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü (remake) için sızıntılar devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte demosu sunulan ve oyuncular tarafından ücretsiz olarak denenebilen oyunun başarımları şu anda sızdırılmış durumda. Bu sızıntılar, oyunda yapmamız gerekenler hakkında bizlere bilgi veriyor.
 
Tüm başarımlar sızdırıldı
 
 
 
İlk olarak 2005 yılında çıkış yapan Resident Evil 4 artık Remake sürümüne kavuşuyor. Remake sürümüyle beraber oyuna üst düzey grafikler, animasyonlar ve yeni mekanikler dahil oluyor. Yeniden yapım sürümüyle orijinal oyunun havası korunmaya çalışılırken diğer yandan yeni eklemeler ile oyuna yeni bir hava katılmaya çalışılıyor.
 
Çıkışına az bir süre oyunun çeşitli görüntüleri ve başarımları sızdırıldı. Geçtiğimiz günlerde oyunda yer alan Ada Wong karakterinin görüntüleri sızdırıldı şimdi ise başarımlar karşımızda. İşte oyunda yer alacak tüm başarımlar:
 
 
 
 
 
Resident Evil 4, 24 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC için Steam üzerinden çıkış yapmaya hazırlanıyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Atomic Heart'ın devam oyunu gelebilir! Point Blank Master Lig 1. Hafta Maçları Oynandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.3.2023 18:15:20

0
Millet başarım için oyun oynuyor ben zevkim için. Ha S almışım ha B'de bitirmişim ne farkı var zevk aldığım sürece.. Herkes bi farklı aga.

OldGamers86

14.3.2023 09:20:29

0
Açıkçası oyunun başarımlarını %100 bititmeye gerek yok bazen. En zorda bitiriyorsun, bir sürü başarım yapıyorsun, yukardan kuşu okla vur diye başarımı açmadın diye can sıkmaya gerek yok bence. %80 açılmış olsun başarımlar, bu kadar takmaya ne gerek var ki.

BSC Misafiri

13.3.2023 18:17:53

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Capcom'un oyunlarına süre sınırı koymasına ayar oluyorum. RE2 ve RE3'te de etrafın tadını çıkartıp, dikkatlice yavaş yavaş oynamak istiyorum, ama sırf S alabilmek için sayacı görünce koştur koştur oynuyorsunuz. Sonra oyun bitiyor ve hiç bir şey anlamıyorsunuz oyundan. Eğer liste doğruysa can kullanmadan bitir ve 8 saat içerisinde bitir gibi başarımlar ile aynı tarzı koruduğunu görüyoruz. Bunlar zorunlu değil ama bir yerden sonra oyunda açılacak bir şey olmayınca bunların peşinden koşuyorsunuz ve ben bunların peşinden koşarken keyif almıyorum...
İlk oynayışta S rank için kasmayıp, düz oyna. Sonra yaparsın. Çözümü basit bence.

BSC Misafiri

13.3.2023 18:01:51

0
Capcom'un oyunlarına süre sınırı koymasına ayar oluyorum. RE2 ve RE3'te de etrafın tadını çıkartıp, dikkatlice yavaş yavaş oynamak istiyorum, ama sırf S alabilmek için sayacı görünce koştur koştur oynuyorsunuz. Sonra oyun bitiyor ve hiç bir şey anlamıyorsunuz oyundan. Eğer liste doğruysa can kullanmadan bitir ve 8 saat içerisinde bitir gibi başarımlar ile aynı tarzı koruduğunu görüyoruz. Bunlar zorunlu değil ama bir yerden sonra oyunda açılacak bir şey olmayınca bunların peşinden koşuyorsunuz ve ben bunların peşinden koşarken keyif almıyorum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız