Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunt Showdown AMD FSR 2.1 desteğine kavuşuyor

 
 
Crytek tarafından geliştirilen ve yayınlanan çevrimiçi odaklı hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Hunt Showdown için geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınlanmıştı. Bu güncelleme ile oyuna birçok özellik dahil edildi ve özellikle The Witcher 3'ten aşina olduğumuz Geralt'ın oyuna eklenmesi dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise oyunun gelecek planları açıklandı. Bu kapsamda oyuna AMD FSR 2.1, DirectStorage, HDR ve daha fazla teknoloji desteği eklenecek.
 
Oyuna yeni güncellemeler gelmeye devam edecek
 
 
 
5. yılına giriş yapan ve oyuncular tarafından beğenilen yapım Hunt Showdowm, yeni teknoloji destekleriyle beraber daha üst düzey performans ile oynanabilecek. Özellikle ekran kartlarını pek fazla yormadan ve oyun içerisinde gözlerimizin algılamadığı şekilde görüntüde değişiklikler yaparak performansı arttıran AMD FSR gibi teknolojiler birçok oyunda karşımıza çıkıyor. Bu oyunda da yer bulması kullanıcılar açısında rahatlık olacak.
 
PvP ve PvE unsurlarını bünyesinde barındıran Türkçe dil destekli Hunt Showdown için gelecekte konsollar ve PC için HDR ve DirectStorage desteği eklenecek. DirectStorage teknolojisi yükleme sürelerini hızlandırmak amacıyla kullanılıyor ve oyunun performansını arttırıyor.
 
Eklenecek diğer destek ise HDR. Bu teknoloji oyun içerisinde bulunan renkleri çok daha canlı bir şekilde karşımıza çıkarıyor. Gerek karanlık ortamlarda gerekse açık alanlarda doğru ve doygun bir renk desteğini bizlere sunuyor.
 
Yeni desteklerle beraber çok daha üst düzey bir oyun deneyimini sunmayı hedefleyen Hunt Showdown, PS4, Xbox One ve PC platformu için mevcut.
 
Yol haritası
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Hunt: Showdown
Resident Evil 4 Remake'te yer alan Ada Wong'dan görüntüler sızdırıldı Atomic Heart'ın devam oyunu gelebilir!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Anthropomancy

14.3.2023 08:37:22

0
Umarım yeni nesil konsollara da gelir

MovieClipS

13.3.2023 15:18:36

+1
Güzel bir güncelleme geliyor. Beklemedeyiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız