Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Behavor Interactive, SockMonkey stüdyosunu satın aldı

 
 
Konsollar, PC ve mobil cihazlar için 2D ve 3D aksiyon/macera oyunları konusunda uzmanlaşmış kişilerden oluşan Kanada merkezli oyun geliştirme stüdyosu olan Behavor Interactive, Birleşik Krallık merkezli geliştirici SockMonkey'i satın aldığını duyurdu. SockMonkey, satın alınmasının ardından Behavior UK – North olarak yeniden adlandırılacak.
 
SockMonkey ekibi doğrudan oyun geliştirme sürecine dahil edilecek
 
 
 
Birleşik Krallık merkezli SockMonkey ekibi, Behavior içerisinde  Electronic Arts, Microsoft, Netflix, Sony Interactive Entertainment, Take-Two Interactive, Warner Bros gibi firmalara geliştirme hizmetleri sağlayacak. Behavior Interactive'in Hizmetler bölümünde iş görecek olan ekip çalışanları için öncelikli olarak oyunlara odaklanacak.
 
Öte yandan çeşitli açıklamalar yapıldı ve Behavior Interactive CEO'su ve yapımcı Remi Racine bir basın açıklamasında satın alım için şunları söyledi: "SockMonkey'nin ödüllü ekibini bünyemize eklemekten mutluluk duyuyoruz. Geçen yıl satın aldığımız Seattle'daki Midwinter Entertainment gibi SockMonkey de yenilikçilik ve iş birliğine dayalı güçlü temel değerler üzerine kurulu. Bu değerler bizim misyonumuzu oluşturuyor yansıtıyor." 
 
SockeyMonkey Games, 2023 yılında Middlesbrough'da kuruldu. Oyun sektöründeki tüm platformlarda iş yapmaya çalışan stüdyoda, 45 kişilik bir ekibe sahip. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Oyun SockMonkey Behavor Interactive
PlayStation Plus Mart Ayı Oyunları Açıklandı Forza Horizon 5 genişleme paketi Rally Adventure duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız