Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Horizon 5 genişleme paketi Rally Adventure duyuruldu

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Playground Games tarafından oyunculara sunulan yarış oyunu Forza Horizon 5 için yeni bir genişleme paketi duyuruldu. Rally Adventure bu ek paket 29 Mart'ta "Premium Eklentiler" paketinin bir parçası olarak yayınlanacak.
 
Yeni genişleme paketi oyunculara yeni maceraların kapısını aralayacak
 
 
 
Forza Horizon 5 için gelecek olan Rally Adventure genişleme paketi biz oyuncuları farklı farklı maceralara götürecek. Bu genişleme paketi sayesinde çeşitli araçları elde edebilecek ve engebesi bol Sierra Nueva bölgesine doğru ilerleyebileceğiz. 
 
Rally Adventure paketi oyuncuları farklı rotalara ve bölgelere doğru yola çıkartmaya hazırlanıyor. 10 yeni arabayı oyunculara sunacak olan bu paket ile beraber devasa toz yığınları arasına girebilecek ve kumlarda ilerlemeye çalışacağız. Terk edilmiş taş ocaklarından palmiye ormanlarına kadar birçok bölgeyi bizlere sunacak olan bu paket, yarış deneyimini genişletecek türden. 
 
Forza Horizon 5 şu anda Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor.
 
Forza Horizon 5 - Rally Adventure genişleme paketi duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yarış aksiyon macera simulasyon eğlence xbox one pc xbox series
Behavor Interactive, SockMonkey stüdyosunu satın aldı Resident Evil 4 Remake için yeni fragman yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Horizon 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız