Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forza Horizon 5 için 2 GB'lık güncelleme yayınlandı

 
 
Playground Games ekibi yarış oyunu Forza Horizon 5'in PC sürümü için Mayıs güncellemesini yayınladı. 2 GB'lık bu güncelleme oyunda bulunan ve oyuncuları rahatsız eden bazı hataları ortadan kaldırıyor. Böylece daha iyi bir oyun deneyimini bizlere sunuyor.
 
Forza Horizon 5 için küçük bir yama yayınlandı
 
 
 
Yarış aksiyon oyunu Forza Horizon 5 için yayınlanan Mayıs güncellemesi Intel XeSS ayarlarının değiştirilmesinin ardından çökmeye neden olan bir sorunu ortadan kaldırıyor. Ek olarak manuel vites kullanan oyuncuların vitesleri düzgün değiştirememe sorununu gideriyor.
 
Yeni güncelleme bu hataları gidermekle kalmıyor son olarak skor tablolarının bazen sonuçları doğru şekilde göstermemesine neden olan bir sorunu düzeltiyor. Yeni güncellemeyi Steam ve Microsoft Store üzerinden otomatik olarak indirebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming yarış aksiyon macera simulasyon eğlence xbox one pc xbox series
Fallout 3 için tüm dokuları elden geçiren yeni HD doku paketi yayınlandı Star Wars Jedi: Survivor için ilk küçük PC güncellemesi yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forza Horizon 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız