Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Survivor için ilk küçük PC güncellemesi yayınlandı

 
 
Sorunlu bir çıkış yaparak oyuncuların sert eleştirileri altında kalan devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor için ilk PC güncellemesi yayınlandı. Respawn ekibi tarafından yayınlanan bu güncelleme Işın İzleme efektleri kapalı olduğu zamandaki performansı iyileştiriyor.
 
Güncelleme başka bir sorunu ortadan kaldırmıyor
 
 
 
Bu ilk güncelleme başka herhangi bir iyileştirmeyi, ince ayarı, değişikliği veya düzeltmeyi içermiyor. Bu güncelleme sadece Işın İzleme efektleri kapalıyken performansı daha da arttırıyor ve oyundan daha üst düzey bir performans almanızı sağlıyor.
 
Yayınlanan bu Bu PC yaması 3,3 GB boyutunda ve oyunu Steam'de başlatmaya çalıştığınızda otomatik olarak güncelleme başlayacak. Diğer taraftan konsol sürümleri için de bir güncelleme yayınlandı ve birçok performans sorunu bu yama sayesinde ortadan kaldırıldı. 
 
Ekip tüm platformlarda performansı daha da artıracak ve hataları düzeltecek güncellemeler üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığını belirtiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Forza Horizon 5 için 2 GB'lık güncelleme yayınlandı Square Enix, Final Fantasy XVI için yeni oynanış videoları yayınladı

aykut291

3.5.2023 08:38:49

0
Oyun PS5 tede çok kasma var bazı yerlerde neye uğradığımı şaşırıyorum.Ama genel olarak oynanıyor yani Oynamaya engel olucak bariz hatalar yok.Genede Respawn'a yakışmadı tabi bu durum keşke Oyunu birkaç ay daha erteleselermişde tam doğru çıkarsalarmış.Koca koca firmalar nasıl böyle hatalara düşebiliyor anlamıyorum.Sanırsın kıytı kuytu köşelerde bir firma.EA çatısı altında isim yapmış kendini tanıtmış bir şirket böyle hatalarla çıkamaması gerekiyor insanların karşısına.Neyse Oyun konusunda ise Oyun gayet sürürkleyici ve eğlenceli Oynarken hiç sıkılmıyorum Oyun akıyor şu anda. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız