Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bazı NBA Oyuncularının Call of Duty 2023'ün Demosunu Oynadığı Belirtiliyor

 
 
Modern Warfare 2'nin devamı niteliğinde olacak yeni oyun Call of Duty 2023 için dün itibarıyla bir haber ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan gönderilerde birkaç NBA oyuncusunun Call of Duty 2023 demosunu oynadığı öne sürüldü. 
 
Sosyal medyada çeşitli görseller ortaya çıktı
 
 
 
Şu anda Las Vegas'ta gerçekleşen NBA Yaz Ligi'nin bir parçası olarak çeşitli etkinlikler düzenleniyor ve bu kapsamda Call of Duty 2023 demosunun da burada yer aldığı belirtiliyor. Instagram'a yüklenen ve daha sonra Twitter'da paylaşılan görüntülerde birkaç NBA oyuncusunun PS5 konsolunun kontrolcüsünü eline aldığı ve oyunu oynadığı iddia ediliyor. Bu görüntülerin etkinliğin bir parçası olarak sosyal medyada yayınlamalarına izin verilip verilmediği belli değil.
 
Diğer taraftan öne çıkan bir hesap olan Call of Duty Twitter hesabı CharlieINTEL, oyuncuların yeni oyunu oynamadığını bunun yerine sadece bir demo izlediklerini öne sürdü. 
 
Öte yandan bu yılki Call of Duty oyununun Sledgehammer tarafından yönetileceği ve Infinity Ward tarafından denetleneceği bildiriliyor. Ek olarak Modern Warfare 2'deki harita ve modların da yeni oyuna aktarılacağı söyleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera nişancı hikaye fps
343 Ekibinden Halo 1 için Yeni Hamle: Mod Ekibiyle Çalışılıyor EA Sports UFC 5 Duyuruldu: Tam Tanıtım Eylül'de Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız