Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

343 Ekibinden Halo 1 için Yeni Hamle: Mod Ekibiyle Çalışılıyor

 
 
2000'li yılların başında oyunculara sunulan Halo 1 için yeni bir hamle geliyor. 343 Industries yeni bir hamleyle oyunun orijinal sürümünden kesilen içeriği geri getirmek adına bir grup mod geliştiricisiyle beraber çalışıyor.
 
Çıkarılmış içerikler arasında birçok harita yer alıyor
 
 
 
PCGamesN tarafından tespit edildiği üzere mod ekibi Digsite geçen yıldan bu yana 343 ekibi ile beraber çalışıyor. Ekip bu kapsamda kesilen içerikleri geri getirmek için iş birliğine gidiyor ve bu içerikler arasında da daha önce görülmemiş çok oyunculu haritalar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Geri getirilecek içeriklerden bazıları Gearbox Sofware tarafından geliştirilen ve 2003 yılında piyasaya sürülen Halo Combat Evolved'ın PC sürümünün çok oyunculu haritalarını içeriyor. Digsite ekip üyesi Ludus durum hakkında şunları aktarıyor:
 
"Gearbox, oyunda kullanılmayan bir dizi yeni doku oluşturdu. Bu dokuların kullanılmamasının yazık olacağını düşündüm. Bu yüzden yepyeni bir haritayla yeniden bu dokuları kullanmaya karar verdim."
 
Son olarak 343 ekibi gösterilecek daha fazla içeriğin olduğunu ve Digsite ekibinin serinin arşivleri üzerinde çalışmaya devam ettiğini belirtiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle halo 2 xbox one anniversary halo 2 anniversary fps shooter master chief
Arma 3 için Yeni Ek Paket Geliyor: Fragman Yayınlandı Bazı NBA Oyuncularının Call of Duty 2023'ün Demosunu Oynadığı Belirtiliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 2 Anniversary
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız