Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 2: Anniversary PC için 12 Mayıs'ta Çıkacak

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo 2: Anniversary PC versiyonunun 12 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Halo: The Master Chief Collection'ın bir parçası olacak. Halo: The Master Chief Collection Steam'de ise 61,00 TL ve Microsoft Store'da Xbox Game Pass'e dahil. Her bir oyunu tek olarak almak da mümkün. Şu ana kadar Halo: Reach ve Halo: Combat Evolved çıktı. Halo 2: Anniversary'den sonra sırada Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4 var. 
 
Oyunun PC versiyonu tanıtım yazısı:
 

Halo 2: Anniversary, The Master Chief Collection'ın bir sonraki bölümü olarak bilgisayarlara geliyor. Bilgisayarlar için en iyi hâle getirilen, orijinal Halo 2 oyununun kusursuz biçimde yenilenmiş sürümünü tecrübe edin. Halo'nun yok olmasından sonra insanlık kısa süreli bir zafer yaşar. İntikam hırsıyla yanıp tutuşan Covenant, dünyaya bir sürpriz saldırı düzenler ama UNSC'nin ana filosuna karşı hazırlıksız yakalanıp uzay akımında kaçmaya zorlanırlar. Master Chief, bu hırslı düşmanlarını takip edince başka bir Halo halkasını ve alışılmadık, yeni bir müttefik gibi İnsan-Covenant Çatışması'nın gidişatını çarpıcı bir şekilde sonsuza dek değiştirebilecek, uzun zamandır saklı kalmış sırları açığa çıkarır.
 
• Bilgisayar Seçenekleri/İyileştirmeleri: Halo 2: Anniversary şimdi bilgisayarlar için en iyi hâle getirildi. Ayrıca 60+ FPS'de ve 4K UHD olarak her zamankinden daha iyi görünüyor. Diğer olağan bilgisayar seçenekleri olarak özelleştirilebilir fare ve klavye desteği, ultra geniş ekran desteği, FOV özelleştirmesi ve daha fazlası bulunuyor.
• Harekât: Halo serisinin ikinci bölümünü tecrübe edin ve 15 unutulmaz görev boyunca savaşarak ilerleyin. Hem Spartan-117 hem de Master Chief olarak, ve ilk kez Arbiter olarak bilinen Covenant Elite olarak oynayın, ve İnsan-Covenant Çatışması'nı yepyeni bir yönden tecrübe edin.
• Anniversary Sürüm/Güncelleme: Anniversary sürümdeki yenilenmiş grafikler ile orijinal Halo 2 harekâtındaki grafikler arasında geçiş yapın. Anniversary sürümde, Blur Studio'nun orijinal Halo 2 oyunundan alınıp göz alıcı bir şekilde ki yenilenen ara sahnelerini görüntüleyin.
• Çok Oyunculu: Tamamen yenilenmiş bir ilerleme sistemi sunan, Halo 2: Anniversary'deki yenilenmiş 7 çok oyunculu haritası ve orijinal Halo 2'den 25 çok oyunculu haritasıyla Halo maceranıza devam edin.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
halo 2 xbox one anniversary halo 2 anniversary fps shooter master chief
NASCAR Heat 5 PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu Psikolojik Korku Oyunu What Happened Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.5.2020 22:35:10

+2
MS xbox ve pc oyunculuğu için çok güzel hamleler yapıyor.

BSC Misafiri

5.5.2020 22:12:11

0
Sadece steamde istek listemde değil kalbimde de. o kadar kıymetli benim için halosuz asla :D

Guest-AEF248198

5.5.2020 20:43:49

0
Kral geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 2 Anniversary
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız