Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare 3 Yılın En Kötü PS4 ve PS5 İncelemesine Sahip

 
 
Activision tarafından yayınlanan serinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3 için işler yolunda görünmüyor. Oyun eleştirmenler tarafından son zamanların en kötü puanlarına sahip olarak karşımıza çıkıyor. PS4 ve PS5 sürümlerinin değerlendirildiği bu süreçte oyun büyük oranda eleştiriliyor.
 
Hikaye kısmı oyuncuları tatmin etmiyor
 
 
 
Call of Duty: Modern Warfare 3 birçok noktada eleştiriliyor. Oyunun senaryosunun oldukça kötü olduğu ve çok oyunculu kısımların ana hikayeye aktarıldığı bu süreçte büyük oranda kötü yorumlara maruz kalıyor. Oyunun Metacritic puanı şu anda 50 civarında yer alıyor ve bu puanla oyun Crime Boss: Rockay City ve The Lord of the Rings: Gollum gibi yapımlara yetişiyor.
 
Geldiğimiz noktada Call of Duty'nin kalitesi yıllar içinde kesinlikle değişiklik gösterdiğini aktarabiliyor ve bu seneki oyun ne yazık ki istenileni veremiyor. Ortalamanın altındaki campaign modunun yanı sıra çoğu eleştirmen bu oyunun tam fiyattan satılmasını da saçma buluyor.
 
Nitekim oyun daha önce bir ek paket olarak tasarlanmıştı ve daha sonra tam sürüm oyuna çevrildi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pushsquare aksiyon macera nişancı hikaye fps
Grand Theft Auto Filmi Geliyor mu? İşte Resmi Açıklama Hades, Netflix'e Özel Olarak iOS Cihazlara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.11.2023 20:57:44

0
Harbiden ne cahil insanlar var ,kötü olan birşey kötüdür, bu kadar basit .Adamlar online özellikleri sirf tembelliklerinden single hikayeye koymuşlar tüm zamanlarin en kötü cod single tarafi olmuş.

BSC Misafiri

13.11.2023 20:57:40

0
bu kadar pahalı bir içerik bu kadar kalitesiz ve özensiz olmamalı. Xbox bünyesinde umarım 4-5 yılda bir çıkan bir oyun haline gelir. Warzone mudur ne karın agrısıysa onu isterlerse her ay güncellesinler ama AAA oyun fiyatıyla bişey sattıklarında dolu ve yenilikçi bir içerik koysunlar artık

Ziromen

13.11.2023 18:20:07

+1
Adamlarda bıktı her sene aynı oyunu yapıp durmaktan

Krone

13.11.2023 18:09:49

0
Bitirsinler artık şu mw serisini ve online saçmalığını. Zaten ellerinde Warzone gibi bir para kaynağı var. Adam akıllı single oyun çıkartsınlar.

xXBerkanXxD

13.11.2023 17:08:15

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Microsoft satın alınca kıskançlıktan kudurdular tabii. Kim takar sizin verdiğiniz puanları beter olun…
Oyunun Hikâye modu multiplayer haritada objektif verilmiş battle royale modunun aynısı, arada bir ara sahne gösteriyor sadece. Multiplayer modu desen zaten MW2'nin üzerine yapılmış çoğu MW2 haritası MW3'te de mevcut o kadar uğraşmamışlar. MW3 yeni bir oyun değil, MW2 ye DLC olarak yapılmış bir içeriği yeni oyun gibi satarak oyuncuları kekliyorlar farkında değilsen söyleyeyim dedim.

ezicioyuncu

13.11.2023 17:04:31

0
he steamdekilerde kıskançlıktan olumsuzu bastı demi oyun bktan

Philipp_Plein

13.11.2023 16:02:44

0
Microsoft satın alınca kıskançlıktan kudurdular tabii. Kim takar sizin verdiğiniz puanları beter olun…
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare II
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız