Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BLAST Premier Fall 2020 Şampiyonu Vitality Oldu!

 
       RFRSH tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen "BLAST Premier Fall 2020" Counter Strike: Global Offensive turnuvasının finalleri tamamlandı. Vitality, büyük finalde Astralis takımına karşı 2-1 galibiyet ederek turnuvanın şampiyonu oldu.  
 
     Blast Premier Fall 2020 turnuva serilerini başarıyla tamamlayan; Vitality, Astralis, Natus Vincere, BIG, OG, FURIA, mousesports ve G2 Esports finallerde yer aldı. 425.000 Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuva ikili eleme sisteminde 3 maçlık seri formatında gerçekleşti. 
 
     Üst turda yer alan Vitality, mousesports ve Natus Vincere karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetlerin ardından yarı finale yükseldi. Yarı finalde temsilcimiz XANTARES'in yer aldığı BIG ile karşılaşan Vitality, BIG takımını 2-1 mağlup ederek büyük finale yükseldi. Astralis ise Natus Vincere mağlubiyetinin ardından alt tura düştü. Alt turda mousesports ve G2 Esports karşısında 2-0 galibiyet elde eden Astralis, yeniden Natus Vincere ile karşı karşıya geldi. Danimarkalı takım, karşılaşmanın sonucunda Natus Vincere'yi 2-0 mağlup ederek alt tur finaline yükseldi. BIG ile oynanan alt tur finalinde 2-0 galibiyet elde eden Astralis, büyük finalde Vitality takımının rakibi oldu.
 
     Vitality - Astralis büyük finalinde Vertigo, Dust2 ve Inferno haritaları oynandı. Vertigo haritası 16-4 Vitality, Dust2 haritası ise 16-14 Astralis galibiyetiyle sonuçlandı. Son harita olan Inferno haritasına geçildiğinde Vitality oyunun ilk yarısında Danimarkalı takımı 12-3 domine etmeyi başardı ve ikinci yarı 4-2 toplamda 16-5 skorla turnuvayı galip tamamladı.
 
     Turnuvanın şampiyonu Vitality, ödül havuzdan 225.000 Dolar pay aldı ve BLAST Premier 2020 Global Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.
   

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Amazon'un The Lord of the Rings MMO Oyununun 2022'de Çıkması Bekleniyor Cyberpunk 2077 Geliştiricisi PS4 ve Xbox One Sürümlerinden Dolayı Özür Diledi, İade Kabul Edilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız