Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077 Geliştiricisi PS4 ve Xbox One Sürümlerinden Dolayı Özür Diledi, İade Kabul Edilecek

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin özellikle konsollardaki sorunlu çıkışı hakkında resmi bir açıklamada bulundu.
 
Oyunu standart PlayStation 4 ile Xbox One'da çıkışından önce hiç göstermedikleri ve bunun sonucunda oyunculara oyunu bu platformlarda satın alma konusunda yeterli bilgi sağlayamadıkları için özür dilediler. Oyunun PlayStation 4 ile Xbox One'da iyi çalışması için daha fazla dikkat etmiş olmaları gerektiğini belirttiler.
 
Polonyalı firma oyunu PlayStation 4 ile Xbox One'da düzelteceğinin sözünü veriyor. Hatalar ve çökmeleri düzeltecek ve iyileştirmeler getirecek güncellemelerden bir sonrakisi önümüzdeki yedi gün içinde yayınlanacak. Ocak ve Şubat ayında da birer büyük güncelleme yayınlanacak ve bu iki güncellemeyle en önemli sorunların giderilmesi bekleniyor.
 
Eğer güncellemeleri beklemek istemiyorsanız iade hakkına sahipsiniz. PSN ve Xbox iade sistemleri üzerinden paranızı geri alabilirsiniz. Kutulu versiyona sahip olanların da ilk başta perakendecisi ile iletişime geçmesi belirtildi. Sorun yaşanması halinde helpmerefund@cdprojektred.com adresine mail yollayabilirler. Bugünden itibaren 21 Aralık'a kadar CD Projekt RED ile iletişime geçebilirsiniz.
 
PC sürümü de iyileştirilmeye devam edilecek. PlayStation 5 ile Xbox Series X ve S'te geriye uyumlulukla çalışıyor. Yeni nesil sürüm 2021'de gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk CDProjekt PC RPG
BLAST Premier Fall 2020 Şampiyonu Vitality Oldu! Codemasters'ı EA Satın Alıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Revrains

16.12.2020 09:05:58

0
Şurada şirketi savunmaya çalışan herifler görüyorum kalkın gelin eve bi ps4 ve xbox one s vereyim eline 30 40 dk dayansın sonra gelip övmeye çalışsın konuşalım çamur çamur anasını satayım altyazıları okuyorsun oyunda ekranda çöp

margornn

16.12.2020 02:32:05

0
Arkadaşlar iade edenler nasıl etti buradan ya da pm ile yardımcı olurmusunuz lütfen? 2 ay sonra tekrar alırım indirimden bu paraylada ac alırım diye düşündüm

Kartal Göz

16.12.2020 00:01:16

0
Ben bu oyunun 7 sene boyunca geliştirilmiş olduğunu sanmıyorum. Yani proje-fikir olarak ortaya atılmıştır 7 sene önce ancak iş, geliştirme kısmına Witcher 3'ün son genişleme paketini sürdükten sonra başlamışlardır. Neticede CSPR, EA ya da Ubisoft gibi dev firmalardan değil ki aynı anda birden fazla AAA oyunla uğraşabilsin. Zaten gerçek anlamda 7 senedir bu oyunla uğraşıyor olsalar şu anda tüm platformlarda kararlı, sorunsuz bir sürümüyle oynuyor olurduk. En azından bu denli devasa bug'larla uğraşıyor olmazdık. Muhtemelen 3,5-4 senedir filan stüdyoda çabalıyorlar, benim tahminim bu.

Kartal Göz

15.12.2020 23:46:50

0
Bu kadar hata ve yalan yanlış reklamlarla tüketiciyi aldattıkları için CDPR gerçekten çok fena faka bastı. Bundan dolayıdır ki hem iade edenler sebebiyle hem de genel negatif kamuoyu sebebiyle bu oyunun fiyatı düşürülmese bile çok kısa sürede indirim görecektir. Aksi hâlde işleri zor. Ya da bir genişleme paketi filan sunacaklardır bu eksi yönlerini gidermek için. Bence CDPR oyundaki hataları ve optimizasyonu hallettikten sonra oyuncuların gönlünü bu şekilde almalı. O zaman bu olumsuz hava dağılacaktır.

Babblebabble

15.12.2020 21:14:28

0
Belli oldu Witcher gibi bu da tamamen bitip yamalanınca güzel bir PC'de oynanır hakkını vererek.

-Dark Poison-

15.12.2020 13:59:05

0
Bende ayni dusuncedeyim hocam.O videoyla birlikte demek istedigim bu oyunu o ayar seviyesi altinda oynamak oyundan cok sey goturuyor.Yani En az bi bir yil daha ertelenip,gorsel standarti arttirip ,o zamani da orta seviye donanimlardan dahi en iyi verimi alacak sekilde kullanip oyunu cikarabilirlerdi.O zamanda habire erteleniyor oyun diye elestilirdi. Witcher3 de cok kotu cikarmislardi.Ben duz xboxoneda oyunu cikar cikmaz almis bugdan oynayamamistim.Fps dususunden degilde,input lag ve frame pacing duzelene kadar 1,5 ay oynamaya ara vermistim.Sonra hepsini duzelttiler.Bunda da toparlayacaklardir ama base konsollarda fps stabil dahi olsa oyunun gercek atmosferini hissettirecek gorsel detay hep eksik kalacak.Cdpr e rockstar olmak gibi bir misyonu oyuncular biraz erken yukledi acikcasi.Adamlar bosuna once 2 konsola sonra diger donanimlara oyunlarini cikartmiyormus.

MadeGuy

15.12.2020 13:45:05

0
Oyun çıktı sarı ekran sendromundan kurtulamadık yine.

fasttornado

15.12.2020 12:27:31

0
Aksiyon macera yazıyor zaten Twitter adresinde. Epey önce değiştirildi dite biliyorum.

tropeus77

15.12.2020 10:55:10

0
Sorunlar düzeltilirde asıl dolandırıcılık, senaryoya yön verilemeyişi..! Bildiğin aksiyon oyunu olmuş..

Miex

15.12.2020 10:30:31

+1
Farklı oyunlar arasında görselleri paylaşıp bunu çalıştıran onu nasıl çalıştıramıyor demek de doğru değil bence. Çünkü neticede aynı oyun motoru ile yazılmıyor. Burada oyun geliştirenlerin de kilitlendiği bir limit oluyor, proje üzerinde çalıştıkça optimize edilen bir durumdan söz etmek kolay değil. Oyunu PC'de ilerleten biri olarak daha önce yorumlarda bulunmuştum, şimdi oyun sürem arttığı için ben de arttırıyorum. Tamamlanmamış bir oyun olduğu fikrine katılmıyorum, PC'de ne optimizasyon sorunu var ne başka bir bug'a denk geldim. Mis gibi oyun, kusursuz gidiyor şu ana kadar ve oldukça hayran kalarak oynuyorum. Oyuna yönelik eleştirilerin ağırlıklı olarak konsol ve düşük PC donanımı tarafından geldiğini varsayıyorum çünkü herhangi bir Ubisoft oyununda olan tonlarca buglardan henüz bir tanesine rastlayamadım. Örneğin dün ara verip Valhalla oynamaya geçtiğimde atladığım duvarda asılı kaldım görevin ortasında, ne aşağı iniyor ne başka yere atlıyor. Tipik Ubisoft tecrübesidir bu. Cyberpunk'da ise henüz herhangi bir bug, hata ile karşılaşmadım buna grafiksel bozulmalar da dahil. 2060S ile Digital Foundry'nin tavsiye ettiği ayarlar ile 2K'da 55-95 FPS arası oynuyorum herhangi bir akıcılık problemi de yok.

freshmind

15.12.2020 08:24:06

+1
Haklarında çıkan "çalışanlarına kötü davranıyor, ölümcül crunchlar" haberlerinden sonra yapılan bir güzelleme. Ayrıca çok güzel gündem değiştiriyorlar. Balonun havasını almayı biliyorlar. Bu oyunun en son derdi optimizasyon. Bu oyun her yönü ile eksik, vaat edileni verememiş, bütün basın açıklamalarındaki, reklamlardaki verilen sözlerle çelişen, dizayn aşamasında kalmış, alfa sürümünde can cekişen bir oyun. Bilerek mevzuyu eski nesil konsollardaki o korkunç rezalete çekiyorlar (ki dikkatleri en kolay dağıtabilecekleri yer orası), pişkin pişkin birde "eski nesil konsollardan görüntü yayımlamadığımız için, göstertmediğimiz için" diye de belirtmişler. Çiftlikbank v2.0. Aklı olan, 1 saniye durmasın iadesini gerçekleştirsin.

DreH

15.12.2020 02:51:24

0
Kaldikmi atomic heart,crimson desert ve project awakening oyunlarina umarim 3 de birbirinden guzel olur crimsonu eksiksiz yaparlarsa tarihe gecebilir mmorpg dalinda

Firoles

15.12.2020 00:27:46

0
PS4 de cidden oynadıkça ne kadar kötü olduğunu iyice görüyorum teknik bakımdan. Grafikler rezalet, kaybolan bir anda gelen npcler araçlar. Geç gelen ve bazen gelmeyen kaplamalar. Bi binanın önüne gittim bir ton ses var ama etrafta kimse yok. Bu arada oynayanlara soracam pek ilerlemedim hikaye olarak ama araç tamiri var mı? Kazalı aracımı nasıl yenilerim?

margornn

14.12.2020 22:57:01

0
?? Arkadaşlar nasıl yapacağımızı söylerseniz bizde yapalım. Oynadıkça nefret ettim oyundan

Metal-Gear

14.12.2020 20:24:57

+1
Hocam bu videoda max ayarlar + RTX + 4k diyor, bu halini tıpkı senin dediğin gibi base konsolları bir kenara bırak yeni nesil konsollarda bile stabil çalışmaz, şu ana kadarki oyunların yeni nesil konsollardaki ahvalini düşününce. Şu an mevcut konsollardaki grafik kalitesini baz aldığımız zaman bu kadar çok performans sorunu yaşanmaması lazım işin özü bu. Görsel olarak zaten alelade grafiklerde bir oyun şu anki konsollar üzerindeki hali. Konsolların donanımları zaten zayıf özellikle işlemci tarafında, sadece bu donanımla da daha stabil hale getirmeleri mümkün, görsel iyileşmeler olmayacak sadece FPS oranını sabitlemeye bakacaklar olmayacak bir şey değil. Bu yüzden suçu direkman konsol donanımlarına atıp firmayı aklamayı doğru bulmuyorum. Zira oyun kesinlikle aceleye gelmiş durumda, buna da fanatiklerin baskılarımı sebep oldu yoksa yöneticilerin aceleciliğimi sebep oldu bilmiyorum ama batırdılar işi. Mevcut geliştirme süreci firmanın yetenekleri açısından yeterli değil demek ki, +1 yıl daha verilmesi gerekiyordu. Bu yüzden işte konsol kanadına yüklemiyorum bütün suçu. En güçlü RTX ekran kartlarında bile beklenilen performansı veremeyen bir oyun var karşımızda. Bu işte bir yanlışlık olduğu ortada bu bakımdan. Firma kendisinde hata olduğunu kabul ediyor, demek ki vakit olsa, acele edilmese şu an PS4 sürümünde 30 kare stabil bir oyun olurdu bu. Bakalım final sürümü gelene kadar yayınlanacak olan yamalarla düzelme olacak mı.

evo_4

14.12.2020 20:18:39

+1
Ve böylelikle oyun tekrar Şubat ayına ertelenmiş oldu.

-Dark Poison-

14.12.2020 19:47:50

+1
Metal gear hocam Rdr2 de sehir kisimlarinda fps droplari oluyordu base konsollarda ozellikle.(Ayrica zamaninda rockstar bile gta4 u cok kotu optimizasyonla cikarmisti.) Bu seviyede bir oyunu bastan base konsollara duyurmayacaklardi.Oyunun atmosferini iyice hissetmek icin kalbur ustu bir sistem sart .Su altta koydugum videoyu defalarca izledim bu seviyenin 3 de 1 ni bile mumkun degil 8. Nesil kaldiramaz.Jaguar islemciyle olacak is degil.Cdpr in kepaze yonetimi yuzunden olanlar oldu.Gereksiz ve olmayacak vaadlerde bulunup,oyunu coklu sistemlere cikarmayacaklardi.Bahsettigim video asagida.

Ziromen

14.12.2020 19:27:51

0
Seneye bu zamanlar goty sürümünü indirimden alır oynarım.

Arrastra

14.12.2020 18:43:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Zaten firma oyunu erteleyip tertemiz çıkarmayı düşünüyordu ama fanlar "çabuk çıkart, hemen çıkart" diye baskı yaptığı için oyun bitmeden çıkarmak zorunda kaldılar. Fanlar biraz anlayışlı olsaydı bu sorunlar hiç yaşanmayacaktı. Oyun 2 gün geç çıkacaktı ama temiz çıkacaktı.
oyunu çıkarmak zorunda kalmadılar 1.5 yıl ertelediler ve geçen ay oyunun gold sürüm olduğunu yani tüm testlerinin bittiğini, içeriklerin bittiğini ve sorunsuz çalıştığını tweet yoluyla söylediler. zorunda kaldılar ne okul projesi mi bu

vayanamvaybabam

14.12.2020 18:32:37

0
sonra gidip torrent aradın demi

margornn

14.12.2020 18:14:39

0
Playstationdan iade için nasıl bir süreç izlememiz gerekiyor? Tüm iade işlemleri için ilk mesaja bir izleme yolu eklense süper olur.

Mericuls

14.12.2020 18:14:36

0
İade kaç saat oynayanlar için geçerli?

Metal-Gear

14.12.2020 18:07:54

+3
Şu RDR 2 PS4 sürümünden hocam, Cyberpunk'tan çok daha fazla derinliğe sahip, kocaman ve çok zengin açık dünyasına rağmen bu gördüğün grafiklerde çalışıyordu konsollarda. Senin söylemiş olduklarında bir yanlışlık var o yüzden. RDR 2'nin konsollarda bu şekilde çalıştığını görmesem hak verirdim, Cyberpunk'ın grafikleri bunun yanında eski nesil kalıyor. Optimizasyon sorununu firmanın kendisi bile kabul ederken konsolların gücünden ötürü böyle oldu demek yanlış. Tabi konsolların güçlü olduğunu iddia ettiğimden değil, Cyber'ın şu anki görselleri dikkate alındığında daha stabil oynatabilirlerdi oyunu. Üzerinde yeterince çalışmadan piyasaya sürmüşler, oyun PC donanımlarında bile istenileni veremiyor biliyorsunuz.

defected

14.12.2020 18:00:01

+1
zerre üşenmeyin, iade alamazsanız tüketici mahkemesine başvurun. sakın üşenmeyin.

BSC Misafiri

14.12.2020 17:57:29

+1
Zaten firma oyunu erteleyip tertemiz çıkarmayı düşünüyordu ama fanlar "çabuk çıkart, hemen çıkart" diye baskı yaptığı için oyun bitmeden çıkarmak zorunda kaldılar. Fanlar biraz anlayışlı olsaydı bu sorunlar hiç yaşanmayacaktı. Oyun 2 gün geç çıkacaktı ama temiz çıkacaktı.

BSC Misafiri

14.12.2020 17:57:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: scutaro Özür dilenecek bir durum yok ortada, eski nesil konsolların gücü bu kadar. Zen 2 mimarili yeni nesil bile 1440p'de 60 fps'yi her oyunda verecek güce sahip değilken, Jaguar işlemcili APU ile bir yere kadar. Cyberpunk 2077, The Witcher III gibi boş açık dünyaya sahip bir oyun değil.
Bu çöp grafikli Fiziksiz oyunmu Konsolları bu kadar zorluyormuş peh...Oyunun dünyası binadan ibaret..Gerçek zamanlı etkileşim bile yok herşey animasyon üzerine kurulmuş...

Yanfo

14.12.2020 17:47:27

+4
Fanboylar çok gömmüş ama ben oyunu PC'de beğendim. Bence oyunu konsol için alanlar iade ederek paralarını geri almalı. Ayrıca sitemlerinde de gayet haklılar konsol sürümü için.

rcpyksl

14.12.2020 17:44:28

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty Dog Halen daha özür dilenecek bir durum yok diyenler ve Konsolu suçlayanlar var. At gözlüğünüzü çıkarın. Olay Konsollar, Performans ve BUG lar değil sadece, OYUNUN KENDİSİ. CD RED'in Yıllarca Ettiği Reklam: <b>Witcher 3'den "</b><b><u>Daha Derin Benzersiz RPG</u></b><b>" dediler. FOS çıktı.</b> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> <b>"</b><b><u>Devrimsel Yeni Nesil Open World</u></b><b>" dediler. FOS çıktı.</b> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> E bunların üstüne de zaten ettikleri apaçık dolandırıcılıkları var: <b>1.Bu firma konsol kodu yolladı mı? Yollamadı. </b> <b>2.Konsoldan video koymayı yasakladı mı? Yasakladı. </b> <b>3.Konsol gameplay diye sahte gameplay gösterdi mi? Gösterdi.</b> <b>4.Base konsollarda çok iyi çalışıyor dedi mi? Dedi. </b> <font color="#e60000"><b>O zaman CD PROJEKT RED, DOLANDIRICIDIR.</b></font> <b><u>Aksini iddia eden ise at gözlüğü takmış fandır.</u></b><b> </b> <b>Sadece BUG ve performans konusunda yalancı değil bu firma, yaptığı reklamda da yalancı. Derin RPG imiş, RPG yazısını bile Twitter sayfasından kaldırdılar... </b> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">
Hocam ilk gün yamasıyla tüm hataların gidereleceğini söylemişlerdi onu da unutmuşsun :)

BSC Misafiri

14.12.2020 17:11:56

+1
Nitelikli dolandırıcılık eşliğinde ayıplı mal satışı. İşin özeti bu.

BSC Misafiri

14.12.2020 17:11:49

0
Bu oyun sıfırdan yazılması lazım menü sisteminden tut trafik sistemine sokakta gezen npc ye kadar. Kod kısmı patlıyor ve o kadar basit hatalar ki akıl almıyor 7 yıl kos koca 7 yıl hiç mi testerların gözüne çarpmadı. Grafikler kaplamalar güzel LOD kısmı yine yazılım kısmı olduğu için oyun göstermek istediğini gösteremiyor. O yüzden iade edicekseniz edin 2 ay sonra düzelmez bu oyun imkanı yok ac unity vakası 40 45 tl ye alırsınız bu yılın sonunda.

SOLID SNAKE

14.12.2020 16:30:56

+15
Halen daha özür dilenecek bir durum yok diyenler ve Konsolu suçlayanlar var. At gözlüğünüzü çıkarın. Olay Konsollar, Performans ve BUG lar değil sadece, OYUNUN KENDİSİ. CD RED'in Yıllarca Ettiği Reklam: Witcher 3'den "Daha Derin Benzersiz RPG" dediler. FOS çıktı. "Devrimsel Yeni Nesil Open World" dediler. FOS çıktı. E bunların üstüne de zaten ettikleri apaçık dolandırıcılıkları var: 1.Bu firma konsol kodu yolladı mı? Yollamadı. 2.Konsoldan video koymayı yasakladı mı? Yasakladı. 3.Konsol gameplay diye sahte gameplay gösterdi mi? Gösterdi. 4.Base konsollarda çok iyi çalışıyor dedi mi? Dedi. O zaman CD PROJEKT RED, DOLANDIRICIDIR. Aksini iddia eden ise at gözlüğü takmış fandır. Sadece BUG ve performans konusunda yalancı değil bu firma, yaptığı reklamda da yalancı. Derin RPG imiş, RPG yazısını bile Twitter sayfasından kaldırdılar...

Arrastra

14.12.2020 16:02:52

+5
quote:

Orjinalden alıntı: scutaro Özür dilenecek bir durum yok ortada, eski nesil konsolların gücü bu kadar. Zen 2 mimarili yeni nesil bile 1440p'de 60 fps'yi her oyunda verecek güce sahip değilken, Jaguar işlemcili APU ile bir yere kadar. Cyberpunk 2077, The Witcher III gibi boş açık dünyaya sahip bir oyun değil.
ya kardeşim oyun ps5 ve xsx'in esamesi yokken yapılmaya başlandı. 3080 karlar bile son anda geldi allahtan 2080de bile düşük performans veriyor. sen tlou2, gow, horizon ya da rdr2 oynamadın sanırım? belli ki sıfır test yapılmış.. hala savunan var inanılmaz. ps4'te çalışmayacağını gördüyse sayın cd projekt satmayacaktı oyunu millete ama "görememiş"

overactive

14.12.2020 15:45:00

+1
No Man's Sky ı da yerin dibine soktulardı adamlar durmak yok yola devam dediler. şimdi oyun bamabaşka yerlerde. atın arşive dursun seneye oynarız.

Boone

14.12.2020 15:35:16

+4
quote:

Orjinalden alıntı: scutaro Refund kabul ediyor olması yeterli, sonuçta ödemeyi iade ediyor. Bahsettiğiniz oyunların tümü The Witcher III gibi daha boş açık dünyaya sahip, yazdıklarımı doğrulamışsınız. Konsol demek kısaca FAIL demektir, oyun yapımcıları 50 takla atıyor konsola optimize etmek için. Sırf konsollar yüzünden kaç defa ertelendi.
Madem yapamıyor o zaman çıkartmayacak konsola. PC kullanıcıları ne kadar kendini yırtarsa yırtsın hatırı sayılır bir konsol kitlesi var ve yapımcılar o pazardan pay almak istiyor. O yüzden oyunu o fail dediğin konsollara düzgün yapmak ZORUNDA. Yapamıyorsa da çıkartmayacak. Bu kadar kolay.

Cpt. Miller

14.12.2020 15:26:05

+1
Refund kabul ediyor olması yeterli, sonuçta ödemeyi iade ediyor. Bahsettiğiniz oyunların tümü The Witcher III gibi daha boş açık dünyaya sahip, yazdıklarımı doğrulamışsınız. Konsol demek kısaca FAIL demektir, oyun yapımcıları 50 takla atıyor konsola optimize etmek için. Sırf konsollar yüzünden oyun kaç defa ertelendi.

Revrains

14.12.2020 15:11:28

0
Oyunun hikayesinden çok keyif alıyorum gerçekten one s üzerinde çamur gibi gözüküyor oyun ama eğleniyorum sanırım ben kendimce bir erteleme yapıp şu 7 gün sonra gelecek yamayı bekleyecegim halen düzelmediyse oyun yeni yılın ilk ayındaki güncellemeyi bebeklerin ac vallahla var elimin altında şu immortal Fenxy rising aldık yatıyor oyun biraz onlara geri dönerim control falan game passe geldi biraz ona bakarım dayanırım artık

***Respect***

14.12.2020 15:09:32

+1
Bu oyun düzelene kadar zaten %50 indirim yer.

Philipp_Plein

14.12.2020 14:57:52

0
Mtc den iade edemezsin.

Arthur_Morgan

14.12.2020 14:51:37

+1
deus ex serisini oynayin bu oyun yerine cok daha iyi bence teknik anlamda.

Aldueren

14.12.2020 14:42:28

+14
quote:

Orjinalden alıntı: scutaro Özür dilenecek bir durum yok ortada, eski nesil konsolların gücü bu kadar. Zen 2 mimarili yeni nesil bile 1440p'de 60 fps'yi her oyunda verecek güce sahip değilken, Jaguar işlemcili APU ile bir yere kadar. Cyberpunk 2077, The Witcher III gibi boş açık dünyaya sahip bir oyun değil.
470 TL verip oyunu Playstation 4 veya Xbox'a al, gözlerin bozulmadan 1 saat kadar oyna, sonra karar ver özre gerek var mı yok mu diye. Bu konsollarda GOW, The Last Of Us 2, Read Dead 2 ve daha birçok kaliteli oyun görmesem inanacağım yazdıklarına. CDPR'ı bende sevsemde bu yaptıkları yanlıştı ve sadece özürle geçiştirilecek bir olayda değil.

DreH

14.12.2020 14:37:05

0
Goty harbi got ye yani .1 ay sonra %30 indirim yer dostlar bu sıkıntılarla.Bu alem rdr 2 yi goty yapmamis neler gordu bu gozler neler .Oyunu 7 yildir bekliyorum sonuc husran almadim almayi dusunuyor muyum suan dusuncemde yok basitlestirmisler oyunu olabildigince .Herkes satılmıs hersey satılmıs

Vincent54

14.12.2020 14:30:27

0
ps tr gene işi yokuşa sürer . adamlar cins

rcpyksl

14.12.2020 14:24:25

0
pc den iade yapmak istedim kabul etmediler.

Lord Melkor

14.12.2020 14:13:57

+3
Oyunun planlanan çıkış tarihinde sence yeni nesil diye bir şey var mıydı ?

fasttornado

14.12.2020 14:13:08

0
mtcgame.com'dan alanlar nasıl iade edebilir acaba? Çünkü site iade kabul etmiyor. CDPR'ye mail attım ama oranın bir şey yapabileceğinden çok emin değilim

hagiosmann

14.12.2020 14:05:47

0
Sor bakalım neden yaptım bilocan

Cpt. Miller

14.12.2020 14:03:02

+1
Özür dilenecek bir durum yok ortada, eski nesil konsolların gücü bu kadar. Zen 2 mimarili yeni nesil bile 1440p'de 60 fps'yi her oyunda verecek güce sahip değilken, Jaguar işlemcili APU ile bir yere kadar. Cyberpunk 2077, The Witcher III gibi boş açık dünyaya sahip bir oyun değil.

BSC Misafiri

14.12.2020 13:54:58

0
20xx 30xx altı ekran kartı olanlara da iade vermeli. Ben etmem olan oldu da onlarda dlss 2.0 olmadığından ne optimize var ne stabil fps..

BSC Misafiri

14.12.2020 13:51:23

+2
yeni ubisoftumuz hayırlı olsun :D

deadlight54

14.12.2020 13:50:42

+6
CDPR’dan, Ubisoft usülü bol reklamlı dolandırıcılık yapacaklarını hiç beklemezdim. Kendilerine olan güven kredisini bu yaptıklarıyla sıfırladılar. Umarım bundan sonraki projelerinde bu hatalar bir daha tekrarlanmaz.

BlackBeasT

14.12.2020 13:15:12

+7
Yaptıkları bir nevi nitelikli dolandırıcılık ağır bir itam oldu ama çipini yiyim ayağına bildiğin CyberBank

Source

14.12.2020 13:12:32

+2
Yapılması gerekeni yaptılar keşke böyle bir çıkış gerçekleştirmeseydi. :( Hatalar ve performans sorunları düzeltilince efsane bir oyun olacağına inanıyorum.

Boone

14.12.2020 12:55:57

+5
Playstation Türkiye her zamanki gibi işi yokuşa sürüyor. Bu karar hala tüm birimlere iletilmemiş sanırım. Zorla konsolu formatlayıp tekrar deneyin oynamayı tarzı isteklerde bulunuyorlar iade etmeden önce. Nihayet iade dosyası oluşturabildim. Xbox tarafı sorunsuz iade edecektir de Playstation gene baş ağrıtacak...

speederly

14.12.2020 12:30:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: Firoles İadeye gerek yok. Kaplamalar geç geliyor. Görev yerine gidiyorsun elli saat algılayamıyor. Görseller PS4’de sanki PS3-3,5 gibi. Oyundan atıyor ve kayıtlı dosyan gidebiliyor. Araba frenleri fazla gevşek. Araba kamerası takılıyor, geçiş yapmıyor. Konusu harika, görevleri bol ve bu hataları giderirlerse on numara bir oyun olur. Haricinde keşke karakterimizi görebileceğimiz bir kamera açısıda olsaydı.
+1

BSC Misafiri

14.12.2020 12:28:03

+8
Bu firma artık ne yapsa yaranamaz. Bir kere hater'ların eline malzeme verdiler. En büyük suç kendilerinin.

Firoles

14.12.2020 12:23:58

+9
İadeye gerek yok. Kaplamalar geç geliyor. Görev yerine gidiyorsun elli saat algılayamıyor. Görseller PS4’de sanki PS3-3,5 gibi. Oyundan atıyor ve kayıtlı dosyan gidebiliyor. Araba frenleri fazla gevşek. Araba kamerası takılıyor, geçiş yapmıyor. Konusu harika, görevleri bol ve bu hataları giderirlerse on numara bir oyun olur. Haricinde keşke karakterimizi görebileceğimiz bir kamera açısıda olsaydı.

BSC Misafiri

14.12.2020 12:20:48

+1
Cd project red e yakışmadı bu hareket bu oyun en az 1 sene ertelemeliydi sırf glitch ve bug veya performans sorunu değilki oyundaki sorun animasyonlarda sıkıntılı adam direksiyonu çevirmeden arabayı sürüyor kaldı mı bu hala 2020 yılında.yazık etmişler şu oyuna şunlar olmasa son yılların en iyi oyunlarından.

__lcnyvz__

14.12.2020 12:13:53

0
dün oyunun pc versiyonunu - 3 saat oynamış olmama rağmen - iade talebinde bulundum ve kabul edildi. takdir ettim yaklaşımlarından dolayı

cdk3y

14.12.2020 12:10:57

+6
özür ve iade yetmez oyunun fiyatını yarı yarıya indirirlerse o zaman affederiz:D

Jack Rabbit Slims

14.12.2020 11:59:42

+18
CD Project'in çok iyi bir oyun yapmalarına rağmen amatörlükten kurtulamadığını Witcher 3'ün çıkışı ve patchlerinde anlamıştık. Kaç yıl olmuş değişen bir şey yok. Pardon gerçi değişen bir şey var, adamlar açık açık dolandırıcılığa başlamış. Oyun çıkmadan bir hafta önce oyun PS4 ve Xbox One'da şaşırtıcı şekilde iyi çalışıyor de, bu sürümlerin incelemelerini engelle, oyun çıktıktan bir hafta sonra anca bir açıklamada bulun. Bunun adı dünyanın her yerinde hafifçe false advertising, ağır ve hakettiği şekilde söylemek gerekirse dolandırıcılıktır.

-Dark Poison-

14.12.2020 11:45:17

0
Iade isi iyi olmus.Cdproject yonetim bazinda bir revizyon yemeli.Bu oyunun vermek istedigi atmosferi ancak yeni nesil ve iyi bir pc de alacaginiz izledigim oynanis videolarindan net belli.Buna ragmen 8. Nesle (ara konsollar dahil) cikarmalari buyuk hataydi.Yeni nesil satis ve performans bazinda olgunlasip,oyunda kendini toparladigi bir 2021 yazi gibi cikartilsa cok daha iyi olurdu.

pirate19

14.12.2020 11:43:23

+14
PS 5 ve XSX çıkışlarını erteleseler ne yapacaklardı acaba? Belli ki developerlar erteleme istemiş ama üst yönetim finansal kaygılar ile artık piyasaya çıkıyoruz demiş. Bu kadar da kötü görüntü olamaz. 7 sene ne yaptınız abi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız