Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Mirage için Yeni Oyun + Modu Geliyor

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Mirage için önümüzdeki ay yeni bir güncelleme gelmeye hazırlanıyor. Resmi Twitter üzerinden açıklanan bilgilere ve yayınlanan gönderiye göre Aralık ayında oyuna Yeni Oyun + modu geliyor.
 
Ücretsiz güncellemeyle beraber gelecek
 
 
 
Assassin's Creed Mirage için yeni oyun + modu Aralık ayında ücretsiz bir güncellemeyle oyunculara sunulmayı bekliyor. Oyuncular için bu modla beraber tüm zorluklarda kullanılabilen isteğe bağlı bir kalıcı ölüm moduna da erişebiliyor. Ekip daha fazla detayın yakında açıklanacağını belirtiyor. 
 
Assassin's Creed Mirage PC tarafında Epic Games üzerinden 849 TL'den satılıyor. Oyunda dokuzuncu yüzyıl Bağdat'ının kalabalık sokaklarında yer alıyor ve azılı sokak hırsızı Basim'in adalet ve cevap arayışına katılıyoruz.
 
Gizemli ve antik bir örgüt olan Hidden Ones aracılığıyla ölümcül bir Usta Suikastçı olduğunda Basim'in kaderi, hiç düşünemeyeceği bir yere evriliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage
Sony'nin Yeni Patenti Oyunu Belirli Noktalardan Başlatmanızı Sağlıyor Epic Games'ten Büyük Hata: Suicide Squad: Kill the Justice League Ücretsiz Dağıtıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.11.2023 10:28:04

0
Yapacağınız oyunu ... :D

HayvanGenli

16.11.2023 16:19:11

0
Suna Valhalla icin ugrasmadiniz ya..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız