Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'ten Büyük Hata: Suicide Squad: Kill the Justice League Ücretsiz Dağıtıldı!

 
 
Oyunculara her hafta ücretsiz oyun ve oyunlar dağıtan Epic Games büyük bir hata ile karşı karşıya kaldı. Rocksteady Studios tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League platformda ücretsiz olarak sunuldu. Hatanın ardından oyuna erişim kaldırıldı.
 
Oyun kütüphaneden kaldırılıyor
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte yapılan yanlışlık sebebiyle ücretsiz olarak dağıtılan Suicide Squad: Kill the Justice League oyununa oyuncular normal bir şekilde akın etti. Ücretsiz olarak kütüphanelere eklenilen oyun şu anda ekip tarafından kullanıcıların kütüphanelerinden kaldırılıyor. Oyunun şu anda Epic Games sayfası da kaldırılmış durumda.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League adlı oyun 2 Şubat 2024'te çıkış yapmaya hazırlanıyor. Birden fazla sürüme sahip olan oyunun Deluxe sürümü ücretsiz bir şekilde sunulmaya başlandı. Ancak hata kısa sürede fark edildi ve söz konusu sayfa kapatıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
Assassin’s Creed Mirage için Yeni Oyun + Modu Geliyor Yeni Cyberpunk 2077 Modu Oyundan Çıkarılan 100 NPC'yi Geri Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

19.11.2023 11:11:37

0
Arkadaşlar, aşağıdaki linkteki 1.1 numaralı maddeyi okumanızı tavsiye ederim. Dijital alınan hiç bir içerik, tamamen sizin olmaz. Kullanımı için lisanlanır. Bu sadece Epic için değil, dijital alınan tüm mağazalar için geçerlidir. https://store.epicgames.com/tr/eula

Sarohan

17.11.2023 16:38:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD Bunlar koskaca firmalar onların yaptığı hataları savunman saçmalık, mahalle bakkalından bahsetmiyoruz. Daha öncede Death Stranding verirlerken aynısı oldu, şimdi tekrardan oluyor. Ders çıkartmak yerine aynı hatalara tekrardan düşüyorlar. Eğer Epic store'un sisteminden kaynaklı bir şey varsa geliştiriciyi uyaracak bir sistem yapması gerekiyor. Şuanda Türkiye olarak oyunun Epic store sayfasına bile ulaşamıyoruz. Böyle saçmalıkları Steamde göremezsin dolayısıyla adamların yaptığı hatadan kaynaklı olan bir şey kendi ve hatalarının sonucuna katlanmaları gerekiyor.
Mahalle bakkalı olsa ne olur başka şey olsa ne olur. Sitenin birinden ev ilanı görüp siteden kaynaklı problem olsa, evi ücret ödemeden satın al'a tıklasan sonra adamlar bunu fark edip 'neyse olmuş bir kere ev onun olsun' mu diyecek? hemen geri çekecekler tabi ki. Öncekini bilemem bir kere geri almadılar diye gene almayacaklar diye bir şey yok. Bedava edinemeyince zorunuza mı gitti anlamadım bunun savunulacak hiçbir tarafı yok çünkü. Kaldırmakta gayet haklılar. 

xXBerkanXxD

17.11.2023 16:06:57

0
Bunlar koskaca firmalar onların yaptığı hataları savunman saçmalık, mahalle bakkalından bahsetmiyoruz. Daha öncede Death Stranding verirlerken aynısı oldu, şimdi tekrardan oluyor. Ders çıkartmak yerine aynı hatalara tekrardan düşüyorlar. Eğer Epic store'un sisteminden kaynaklı bir şey varsa geliştiriciyi uyaracak bir sistem yapması gerekiyor. Şuanda Türkiye olarak oyunun Epic store sayfasına bile ulaşamıyoruz. Böyle saçmalıkları Steamde göremezsin dolayısıyla adamların yaptığı hatadan kaynaklı olan bir şey kendi ve hatalarının sonucuna katlanmaları gerekiyor.
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan Saçma falan değil asıl senin yorumun saçmalık. Hata oldu diye niye müsaade etsinler ki durmasına? Önce paralı olup millet para verdikten sonra bedava olsa da para verenler mağdur olsa neyse.

Sarohan

17.11.2023 15:42:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD Ben oyunu kütüphaneme eklemedim ama bu nasıl bir saçmalık? Oyun yayıncısı veya Epic games tarafından yapılan bir hata sonucunda oyuncular oyunu kütüphanesine eklemiş, herhangi bir sistemin izin vermediği bir şey yapmamış, hackleme yapmamış tamamıyla oyun yayıcısının veya Epic games'in hatasından kaynaklanan bir durum olmasına rağmen, kütüphanesine ücretsiz ekleyen kullanıcıların kütüphanesinden kaldırılması çok saçma bir hareket. Daha öncede Death Stranding Director's Cut sürümünü yanlışlıkla bedava vermişlerdi ve kütüphaneme eklemiştim hâlâ duruyor bu benim sorunum değil ki, bir hata yapmışlarsa bunun sonucuna katlanmak zorundalar.
Saçma falan değil asıl senin yorumun saçmalık. Hata oldu diye niye müsaade etsinler ki durmasına? Önce paralı olup millet para verdikten sonra bedava olsa da para verenler mağdur olsa neyse.

BSC Misafiri

17.11.2023 13:38:32

0
epic fortnitedan gelen sinirsiz parasi durunca boyle ucuz reklamlara girismis demek ki.

xXBerkanXxD

17.11.2023 09:15:23

0
Ben oyunu kütüphaneme eklemedim ama bu nasıl bir saçmalık? Oyun yayıncısı veya Epic games tarafından yapılan bir hata sonucunda oyuncular oyunu kütüphanesine eklemiş, herhangi bir sistemin izin vermediği bir şey yapmamış, hackleme yapmamış tamamıyla oyun yayıcısının veya Epic games'in hatasından kaynaklanan bir durum olmasına rağmen, kütüphanesine ücretsiz ekleyen kullanıcıların kütüphanesinden kaldırılması çok saçma bir hareket. Daha öncede Death Stranding Director's Cut sürümünü yanlışlıkla bedava vermişlerdi ve kütüphaneme eklemiştim hâlâ duruyor bu benim sorunum değil ki, bir hata yapmışlarsa bunun sonucuna katlanmak zorundalar.

BSC Misafiri

16.11.2023 21:39:38

0
İyi reklam.

Sarohan

16.11.2023 19:16:28

0
Yazık bir çoğu da hesabında kalacakmış gibi sevindi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız