Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor! İşte Çıkış Tarihi

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Mirage için beklenmedik bir haber duyuruldu. Ekip bu oyunun iPhone 15 Pro'ya geleceğini açıkladı. Bu doğrultuda Ubisoft, Assassin's Creed Mirage'ın 2024'ün başlarında piyasaya sürüleceği belirtildi.
 
Mirage telefona geliyor!
 
 
 
Assassin's Creed Mirage, Apple Etkinliğinde duyurulan yeni telefon üzerinde yerel olarak oynanabiliyor. Üst düzey performans ve özellikler sunan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max, sektörün en iyi ilk 3 nanometre çipi olan A17 Pro tarafından destekleniyor. A17 Pro adlı yeni işlemci mikro mimari ve tasarım iyileştirmeleriyle yüzde 10'a kadar daha hızlı bir şekilde performans sunuyor.
 
Bunun yanı sıra işlemcide bulunan Neural Engine artık 2 kata kadar daha hızlı olup iOS 17'deki otomatik düzeltme ve "Kişisel Ses" gibi özellikleri destekliyor. Bu tarz özellikleriyle beraber iPhone 15 Pro, daha akıcı grafiklerin yanı sıra daha sürükleyici AR deneyimi sunuyor.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Assassin's Creed Mirage, 5 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden) ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Cihaz tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage
Mortal Kombat 1 için Çıkış Fragmanı Yayınlandı! Artık Geliyor Football Manager 2024 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aterikasedi

13.9.2023 21:34:44

0
Apple oyun işine girmek istiyorsa konsol yapsın. Taşınabilir pc-konsollar revaçta bu ara. Telefonla olacak iş değil bu.

BSC Misafiri

13.9.2023 12:55:48

0
güzel reklam yaptılar. 30 dk oynadıktan sonra şarj marj kalmaz, sıcaklıktan da eller yanar :D

BSC Misafiri

13.9.2023 12:55:47

0
Valla o telefon felaket isinicaktir, erime riski yüksek olur, bu oyunlar güçlü donanım ve soğutuculu PC ler için çıkıyor işin cilkini çıkarmaya gerek yok, ben devasa güçlü laptopuma epicden verdim sipariş oyunu, aslında pek sevmem AC , sadece ezio olan serileri sevmiştim, bunu almamın tek nedeni oyun gerçekten savaş açısından çok zor olduğu Souls türüne yakın bir zorluk olduğu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız