Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Armored Core 6'nın Yeni Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı: PvP Arena Ortaya Çıktı

 
 
Yayıncılığını Bandai Namco ve geliştiriciliğini FromSoftware'in üstlendiği gelecek temalı aksiyon macera nişancı oyunu Armored Core 6 için yeni detaylar sızdırıldı. Bir dakikadan fazla bir içeriği bizlere aktaran oynanış videosu içerisinde oyunun PvP modu açığa çıktı.
 
Armored Core 6 oyunculara hızlı aksiyonu sunmak istiyor
 
 
 
Elden Ring ve Dark Souls'un geliştiricileri FromSoftware'den gelecek olan Armored Core VI: Fires of Rubicon seriyi bir üst seviyeye taşımak istiyor. Serinin hayranlarına ve diğer oyunculara hitap edecek yapısıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda robotların mücadelesini görebiliyoruz. Geçtiğimiz günlerde oynanış videosunun sunulduğu oyunun şimdi ise PvP modunun oynanış kısmı sızdırıldı.
 
Sızıntı içerikten de görebileceğiniz gibi Armored Core 6, PvP moduna sahip olacak. Bu arena modu içerisinde oyuncular birbirlerine karşı robotlarını kullanabilecek ve aynı zamanda birbirlerine kilitlenebilecek. Ortaya çıkan detaylara bakacak olursak bu kilitlenme mekaniğini oyuncular istediği zaman kullanabilecek. Ek olarak oyuncular düşman füzelerinden / mermilerinden sıyrılmak için sağa sola doğru koşabilecek. 
 
Serinin yeni oyunu Armored Core VI: Fires of Rubicon, 25 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için geliyor. 
 
Sızdırılan oynanış içeriği
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Armored Core 6 From Software Namco Bandai Aksiyon TPS Mech
Call of Duty'e 5. Sezonla Beraber Lara Croft Karakteri Geliyor Slender: The Arrival, 10. Yılına Giriyor: Grafik Güncellemesi Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız