Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Rol Yapma Oyunu The Night Wanderer Duyuruldu

 
 
Varşova merkezli oyun geliştiricisi Mighty Koi, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için yeni bir bilim kurgu temalı proje olan "The Night Wanderer"ı duyurdu. Fantezi bir dünyada geçen ve aynı zamanda rol yapma unsurlarını bünyesinde barındıran bu oyun, ilerleyen süreçte karşımıza çıkmayı bekliyor. Oyunun şu anda çıkış tarihi açıklanmamış durumda.
 
Dikkat çekici yenilikçi mekaniklerle gelmeye hazırlanıyor 
 
 
 
The Night Wanderer temel olarak rol yapma unsurlarını "Souls" detayları ile harmanlayan bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyunda yenilikçi mekanikler, karakter odaklı yapı, dinamik oyun tasarımı ve daha fazlası yer alıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda ilgi çekici bir hikaye içeriği bulunuyor ve bu hikaye içeriği ile beraber standart bir görev tasarımı ile karşı karşıya kalıyoruz.
 
Jaroslaw Grzedowicz'in ödüllü romanından uyarlanan oyunda keşfedilmemiş bir yabancı gezegende bulunuyoruz. Tek başımıza çıkabileceğimiz bu macera boyunca türlü zorluklarla karşılaşabiliyor, uzay giysimizle beraber etrafı keşfetmeye çalışıyor ve yeni teknolojilere burada deneyimleyebiliyoruz. Dikkat çekici yapısı ile beraber bizlere sunulmak istenen bu yapımda, radyasyon dolu alanların olduğundan da bahsedebiliyoruz.
 
Duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Night Wanderer
Yeni Bir Hacker'lık Deneyimi: Anonymous Hacker Simulator Stellar Blade için 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

BSC Misafiri

10.3.2024 20:22:21

0
Oyun fikir itibariyle kitaptan uyarlanması nedeniyle iyi duruyor.oyun içi videolar gelince daha bir hevesleniriz heralde.Hikaye odaklı oyunları seviyorum.Umarım hayal kırıklığı olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız