Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stellar Blade için 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Shift Up ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon macera oyunu Stellar Blade için bildiğiniz üzere yeni bir demo yayınlandı. Bu demo içeriği ile beraber 40 dakikalık oynanış görüntüleri açığa çıktı.
 
Stellar Blade, Eve karakteriyle ön plana çıkıyor 
 
 
 
Stellar Blade, Unreal Engine oyun motoru ile beraber geliştiriliyor ve yüksek teknoloji destekleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Başlangıçta hem PC hem de PlayStation 5 için tasarlanan bu yapım geldiğimiz noktada sadece PlayStation 5'e özel olarak geleceği açıklanıyor. Ancak ilerleyen süreçte yani birkaç sene içerisinde bu oyunu PC platformunda da görmeyi bekliyoruz.
 
Oyun içerisinde oyuncular güçlü bir kahraman olarak karşımıza çıkan Eve rolünü üstleniyor ve yol boyunca güçlü düşmanlarla karşılaşmaya hazırlanıyor. Farklı kombolar yapabileceğiniz ve karakterinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz bu yapım, 26 Nisan tarihinde PlayStation 5'e geliyor. Dikkat çekici görüntüsüyle beraber Eve akıllara kazınacak bir karakter olarak bizlere sunulmak isteniyor. Gördüğünüz üzere karakterin detayları bir hayli ön plana çıkıyor.
 
40 dakikalık oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Stellar Blade
Aksiyon Rol Yapma Oyunu The Night Wanderer Duyuruldu Söylenti: Hellblade 2 Playstation Konsoluna Geliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız